pierrot the clown

Dumt. Vi fick göra en lista över allt vi hade kvar att göra i samhällskunskap och svenska idag, och jag har inte lite kvar att göra. Borde plugga i helgen, men, jag orkar inte släpa med min satans dator till centralen och krångla med den på tåget osv? Min väska väger redan tusen kilo.

Var hos läkaren igår också, lite småkonstig tant som pratar finlandssvenska.


post blue

Hemma från Jossan nuuu, varit där några timmar. Mysigt.

I alla fall så köpte jag världens finaste klänning idag på H&M, jag älskar den. Leopardmönstrad och kjol med massor av tyg som gör den alldeles underbart puffig. Jag tycker den är underbar, ska kanske ha den på avslutningen sen. Finfint.

Förresten, ser det här inlägget konstigt ut på nåt sätt? Eller är det bara min dator som krånglar?


plumz

Heh titta vilken otroligt jättefin tillbaka-till-toppen-knapp jag har gjort. Den där söta lilla pilen vid varje inlägg.

Det känns som att min blogg är lite bristande, för mitt liv är ointressant och det finns ungefär inget att berätta. Men ehm.. Jag träffade en gullig tant när jag väntade på bussen hem igår. Hon sa att jag hade fina skor och berättade att hon hade slängt alla sina klackskor utom ett par. Ja.

every me and every you

Bara en halv novellanalys kvar nu, sen har jag, förhoppningsvis, mitt mvg i svenska.

Fy vad jag längtar efter sommarlov. Orkar inte fler redovisningar, inlämningar, deadlines och föreläsningar. På bristningsgränsen nu, har sjukt mycket att göra, vill bara ha sommarlov och ledighet nununu.

Och sommarvärme, jag vägrar frysa mer. Sommar och sol och bad, massor av mys.
Min önskelista just nu består av sommar, pengar och mvg i svenska och engelska. Fast de två sista kan jag ju bara fixa själv, men ja.



-

Kul, jag fick nyss ännu mer att göra.

shalala engelska

Tråkigt engelskalektion. Jag har inte gjort klart min presentation till idag, och inte heller min låtanalys, woho. Jag tror inte läraren tycker särskilt mycket om våran klass. Det är nästan aldrig nån som gör klart saker i tid osv.
Har en novellanalys kvar att göra också, kul. Har massor att göra. Och dessutom ska jag hinna öva inför muntliga nationella till på måndag.
Har en del kompletteringsuppgifter kvar också, plus provet i samhällskunskap som jag failade ordentligt på. Orkar inte.

Pappa har inte ens två månader kvar nu, mums. Jättekul, verkligen.

Hittade den här bilden på den andra datorn, omg jättegammal men jag bjuder på den. Jag saknar det där jättefula röda klockan.


picnicrutor

Hej ny design. Heha vet inte varför, byter säkert tillbaka snart, så fort jag tröttnat på den här.

plåstermärken

Heh var på vårdcentralen idag innan skolan och vart bestulen på blod. Så nu har jag fulafula plåstermärken i armvecket.
Massooooor att göra idag känns det som. Först göra klart novellanalyserna i skolan samt plugga massa matte som jag inte har gjort, sen till stan och köpa vad-det-nu-hette till Fredrik, hem och packa, beställa biljeller och duscha.

Flupp.

FISK!

Heh. Hemma nuuuuu, vill inte vara hemma. Jag vill flytta hemifrån. Jag saknar älskling.


cornflake girl

Jag är snart klar med alla novellanalyser, fan vad jag är bra. Jag hatar att läsa noveller och böcker som lärare har valt ut åt mig, det blir så fel när jag inte får läsa sånt jag själv tycker om. Bläugh, men snart klar nu iaf.
Fredag imorron <3

Jag måste göra klart mina fotouppgifter också, fhsjghfdsurt73rhe.

hello mr zebra, can i have your sweater cause it's cold cold cold in my hall hall hall

När skrivaren väl vill fungera och skriva ut i rätt ordning osv, märker jag att färgerna blir helt... TJOHEJ? Ndjesakuh, jag blir så irriterad. Fotopapper, mums, men det har jag inte i a4 så det får bli på vanligt papper och då blir färgerna hemska. Frustrerande.

By the way, fin blogg med fina kakor och bakelser -> Littledessert.

mums

Jag älskar grafisk kommunikation. Lite i alla fall. Får se om jag verkligen vill gå foto nästa termin, grejerna vi får göra på estetverksamheten känns bara blä så om fotokurserna är likadana så byter jag, till grafisk kommunikation. Jag älskar Illustrator.
Fredrik åkte hem igår, efter att vi hade varit med varandra i över en vecka. Jag saknar dig hela tiden älskling, hatar att säga hejdå.

Nu dör batteriet på min dator strax.

woho

Jag börjar få ont i fötterna. Fail.
Jag kom en hel timme försent idag, WOHO. Missade min redovisning också. Asbra.

mr zebra


Blabla hej fina låtar. I brist på annat så lägger jag upp lite fler youtubeklipp.

RSS 2.0