hem?


Pappa kommer hem i helgen ändå. Jag orkar inte, men ibland så vill jag ändå. Jag vet fan inte vad jag vill. Jag klarar mig utmärkt utan honom, men grejen är den att jag vet att han saknar mig och Sofia sjukt mycket, så han skulle bli så grymt ledsen om jag dissade det här, nu när han är hemma en, eller om det till och med var två, nätter.
Ibland saknar jag honom jättemycket. Jag saknar huset, jag saknar mitt fula småbarnsrum, jag saknar att alltid ha chips på köksbänken (ytligt, jag vet), och jag saknar hans köttfärssås. Jag saknar pappa när han sitter i soffan och glor på tv hela dagarna, även om flera delar skulle kunna utelämnas, till exempel vinflaskan på bordet eller ölburken i handen. Och de vidriga nötterna som gör att det luktar gamla fötter i vardagsrummet.

Velvet Goldmine kom i brevlådan idag.

gay

Wulffmorgenthaler.com
Jaa, är man en nolifer så är man.
Jag är duktig, jag skrev massor på samhällsprotokollet idag, som är ungefär tre veckor försenat. Fast jag skolkade matten... menmen.

rörlig bild

Sitter och lyssnar på en av rörlig bild-lärarna som pratar om atmosfärljud... Vi håller på med en seg liten film om vägen från tunnelbanan till skolan. Vill inte ha rörlig bild, vill vrekligen inte hålla på med film. Slutar väl snart hoppas jag.


solstickepojken han ler

Jag känner mig.. snygg. Och det är bra gjort av dig, för det gör jag sällan. Som sagt så behövs det så lite för att göra så mycket.

Mitt självförtroende, min självkänsla och ungefär allting dalar ju nedåt för tillfället, så lite boost för självförtroendet är väl precis vad jag behöver nu.
Klockan är två, såg jag precis... jag som hade tänkt vara duktig och i alla fall försöka ta mig in i boken jag lånade på bibblan till engelskan. Ska läsa ut Twilight också, orkar inte, vill bara att den jävla boken ska ta slut. Jag tycker absolut inte varken filmen eller boken är så bra som alla säger, och dessutom känns allt så otroligt uttjatat.

Har lyssnat sönder Kent och varit jätteemo hela kvällen. Orka.


musikkrönika

Min pissiga musikkrönika ska tydligen publiceras i skoltidningen, distanz.net, idag. Förstår inte, den var otroligt dålig och jag trodde jag skulle få IG.
I alla fall, jag ligger efter nåt otroligt med samhällskunskapen, har inte ens gjort klart förra kursen än. Blir så irriterad, orkar inte protokoll. Det blir inte så mycket bättre av att jag bloggar istället för att plugga heller... Ops.

gratiskodis


Hittade en lite rolig hemsida, ungefär som Gratisbio, men haha här får man kondomer istället! Så klicka där och bli medlem nu för både din egen och min skull.

oaktiv

Känner mig lite oaktiv, men, lägesrapport här då.
Opepp på det mesta, vart på ungdomsmottagningen för första gången i mitt liv idag. Ska dit andra februari (jag är asbra på vräka ur mig för mycket om mig själv, förlåt). Ligger efter med matten, har inte ens gjort klart förra terminens matte och det vart inte bättre av att jag skolkade lektionen idag. Och dessutom försov mig över engelskan. Jag tror min engelskalärare hatar mig.

Och omg naturkunskap idag, första lektionen. Jag vill verkligen inte, jag valde media för att slippa allt som har med naturkunskap att göra. Jag hatar inget skolämne mer än NO, det är så sjukt ointressant och jag spyr på det.
Har lånat världens torraste bok till engelskan på bibblan, ofta att jag kommer orka läsa den. Hade jag haft pengar så hade jag gått till sf-bokhandeln och gett mig på en till Discworld-bok på engelska. Saknar att läsa meningslösa detaljer och gulliga beskrivningar made by Terry Pratchett. Synd bara att det är så pass svår engelska.
Orkar inte, liksom. Pmsig, jättesur och trött. Ska i alla fall inte sitta hemma hela helgen, det hade vart döden just nu. Ska träffa Mats, och Havre.
Känns som att jag inte hinner träffa alla jag vill träffa. Har inte träffat Unna på jättelänge, inte sen festen, och det var liksom... 24 Oktober. Och Sandra har jag inte träffat på säkert en månad. Känns dumt, vill ju.
Vill festa, också. Men har ingenstans att vara, ingenting att dricka, inga pengar och nästan ingen att bjuda. Allting känns lite meningslöst just nu.


tumbling down

He's got nicotine stains in his eyes,
He's got nothing to protect
But his pride.

body lotion = glidmedel?

Opepp på skolan, orkar inte. Jag och Anna ska sjukanmäla oss och dra härifrån. Möta Jossan i VH sen, dra till handen och låna bok på bibblan till engelskan (cplärare) och sen vidare till stan.
Anna lärde mig idag att man inte kan använda Body Lotion som glidmedel, för det fräter sönder kondomen. Hur Anna vet det, vet inte jag. Jag vet inte om jag vill veta heller.

may the giant be with you

Jag har sett typ åtta avsnitt av Twin Peaks säsong 2 och omggggg och vill vara vaken hela natten och kolla men det borde jag inte göra. Bajs.
Jag är totalt omotiverad på skolan, det suger verkligen. Nytt schema också, med typ minst tre lektioner till. Visst att vi har få lektioner överhuvudtaget, men de är ju LÅNGA. Två och en halvtimme svenska/religion/samhällskunskap, liksom? Eller textkommunikation? Vem orkar det? Vem orkar det när ens textlärare låter som att hon knarkat större delen av sitt liv? Ja inte jag i alla fall.

Någorlunda oseriöst inlägg, förlåt.

polaroid


Jag har ätit massvis med godis idag. Anna kom förbi för att hämta sin sladd, sen drog vi till stan och så vidare. Jag är sjukt sugen på fanta, blir väldigt väldigt ledsen om den är slut nu. Lekte lite i photoshop, älskar polaroider. Bilden är från Flickr, finns så mycket fina bilder där.
Har hela Twin Peaks säsong två nu, ska knarka hela natten, jag är asglad! <3
Jag saknar... nån. Men neh, inte den jag antar att de flesta gissar på.


give me

Puss alltså, jag känner mig ensam och jag vill ha PENGARRRRRRRRRRRR.

ica maxi

Tyvärr, jag raderade det väldigt underhållande inlägget som Malin självkomponerade.


the picture of Dorian Grey

Nothing makes one so vain as being told one is a sinner.

- Oscar Wilde

rött


Jag gillar rött läppstift, men jag har inte självkänsla nog att ha det till vardags.

Ballad of Maxwell Demon

When my spaceship comes to orbit,
just hold me like a girl.

neråt

Jag vill inte höra er bråka över telefon. Inte ens nu kan ni hålla sams. Jag vill inte hälsa på igen, jag orkar inte anstränga mig.
"Vill du verkligen sova där? Han har ju varit så sjuk.."

VADÅ SJUK?? HAN HAR INTE VART SJUK, HAN HAR VARIT TOTALT BLIND OCH HJÄRNDÖD.

Det går neråt neråt neråt. Jag orkar verkligen inte. Jag vill inte.

Det är så sjukt jävla ensamt.

jummy


Aaaaah omg <3

Jag har datakunskap, seriöst jag får SPASMER PÅ MIN JÄVLA LÄRARE. INGEN i klassen har respekt för den jävla människan, så det han försöker förmedla går knappt in hos någon alls. Han går igenom samma jävla saker 10 gånger för att ingen lyssnar och därför inte fattar, så ingenting blir ju gjort på den jävla datakunskapen. Det är en halvtimme i veckan, hur fan hade dom tänkt att man ska hinna lära sig det lilla han går igenom då? Jag önskar nästan att jag hamnat i A istället, det här är ju värdelöst. Omg.

ivory and gold

The world is changed because you are made of ivory and gold.
The curves of your lips rewrite history


1984

Ovärd dag till att börja med, men sen vart det desto bättre.
Jag försov mig imorse, missade engelskan, så ska redovisa muntliga steg 5 imorron.. ble, jag har absolut ingen jävla aning om vad jag ska prata om. Det går bra på skriftliga delarna, men muntliga, seriöst... Usch. var tydligen ingen matte sen så det var helt ovärt att ens åka till skolan egentligen.
Sen drog jag till Huddinge osv, och kom hem vid halv åtta.

By the way så fick Anna mig att se världens segaste jävla film idag i skolan, 1984. Tortyr, sex och bevakning. Sjuk, pervers och otroligt seg film. Fick ont i rumpan och ryggen och vart helt såsig, bara längtade tills den skulle ta slut.

Jag har knarkat musiken från Velvet Goldmine i jag vet inte hur många dagar, jag älskar Tumbling Down och Ballad of Maxwell Demon, omg <3

bitter-sweet

You try to force a smile -
as if to compensate


- Brian Slade

liquor hair and milk eyes

ORKA att jag har två helvetes jävla deadlines på fredag, dels debattartikeln, och dels krönikan. Och båda går åt helvete, seriöst jag får spasmer. Jag har inga pengar till cigg heller så jag klarar seriöst inte dagen. Håller på bli galen.
Det här inlägget är väldigt väldigt oinspirerat och är mest till för att skjuta upp krönikan. Och rubriken är använd förut. Herregud.

döda lite

Ibland vill jag bara slå dig, nästan döda dig. Banka din tjocka skalle i väggen och sparka dig full med blåmärken. Du fattar inte själv att du kan inte bete dig hur som helst, speciellt inte nu. Jag har en förälder och jag behöver den.
Jag blir arg på allt du gör, du fattar aldrig någonting, du fattar inte när jag vill vara ifred, när jag inte vill prata, du märker inte ens när jag är ledsen eller arg.

pridekaka

Jag har inget liv och gillar photoshop, så jag har redigaerat lite bilder från när jag, Malin, Anna och Sandra gjorde en Pridekaka med massor av strössel och grejer, så för att fylla ut lite och skjuta upp kompletteringen av utkastet till debattartikeln...







velvet goldmine

Softly, he said -
i will mangle your mind


- Curt Wild

texas pecan och sällskapsresan

Mamma var hos Christian igår så jag, Jossan och Anna hade lite filmkväll. Jag och Jossan tryckte i oss massa glass innan Anna kom, jag lyckades få i mig ett halvkilo Texas Pecan på mindre än en timme <3
I alla fall så somnade vi under Terror på Elm Street 1, och orkade inte kolla med skräck sen. Så vi kollade på Sällskapsresan, jag har lånat boxen av Malin. Stig Helmer liksom.
Jossan åkte hem vid halv tolv, och jag och Anna såg på Battle Royale och gick och la oss sen, vid halv fyra.



Och förresten, historien om Kattsvampen ÄR rolig, även om inte alla fattar det. Lite som skämtet om älgarna som flyger.

ponyhest och pepperkaka

Okej, ett dåligt skämt här:
asså där var en pony häst som va ute o gick i skogen men så såg den en kattsvamp o så sa den: hähä, ja är en flygande hest
o så sa kattsvampen: jag vet inte
men så sa pony: asså ja kan flyga
o så sa kattsvampen: pepperkaka
och då sa pony: jag hör inte för ja har en bulle i ögat
då sa kattsvampen: ja är en kattsvamp
efter det blev pony skitarg och så föll ett träd på honom och han dog

Jag har inte skrivit den, men den är asrolig.


dreamweaver

Jag försöker lära mig Dreamweaver och seriöst, jag är så otroligt dålig. Jag fattar absolut ingenting. HTML är inte min grej, det tar ett år för mig att lista ut hur fan man lägger in en bild och herregud alltså jag skriker snart. Det är väldigt intenajs.
Det är fredag idag.

Totoro

Köpte Totoro på DVD idag, och jag har nog aldrig blivit så besviken över en svensk översättning. Seriöst, verkligen skitdåliga röster. Tråkiga, monotona, massor av repliker och skratt osv borttagna, och allt verkar liksom.. stressat. Som att översättarna bara gjort dubbningen i förbifarten. Usch. Tur att japanska originalversionen fanns med, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Vill ha tillbaka min tv1000-översättning... Men på nåt jävla sätt har jag lyckats spela över den eller något, för det är bara helt svart genom hela bandet. Jag älskade dom hysteriskt dåliga rösterna, men de nya är ännu sämre och herregud.
Inte för att nån bryr sig, men det är ändå bara massa skit i min blogg så varför inte lägga till lite mer.

Åh och sådär lite by the way kan jag ju berätta att jag beställde Velvet Goldmine på dvd igår! <3

tics

"Min lugg är lika sne som din pappa blinkar"
Min pappa har världens roligaste tics. Blinkar som satan när han äter, det är ett under att han ser vad han äter.

Jag är i skolan, har engelska. Ska jobba med min muntliga presentation, men orkar inte. Men förtjänar att slöa första dagen i skolan efter jullovet, right? Jag tycker det. Måste gå och fråga om busskort också.
Känns så segt, vill inte börja skolan igen. Jag fick värsta ångesten igår kväll, när jag började tänka på att när sommarlovet och ledigheten väl kommer, så måste jag jobba för att få pengar, jag får ju inget studiebidrag på sommaren, och that sucks. Så för att ha en ekonomi över huvud taget så måste jag sommarjobba. Kanske behöver Robbans utemöbler målas igen?
Jag kan alltså inte sova hela sommaren, som jag brukar. Sen börjar skolan igen, och jag måste gå upp tidigt för det. Och så går det i tre år, tills jag tar studenten. Sen är jag plötsligt vuxen och myndig, och måste jag börja jobba, eller plugga vidare. Då är det samma sak, jag tjänar ingenting på att bara ligga hemma och sova. Jag är sjukt lat, men alltså... det känns som att jag aldrig mer kommer ha ordentlig semester. Usch.
Jag vill inte börja jobba osv, jag vill vara liten, kunna göra lite som jag vill. Fast jag vet att det inte går så, jag är bara otroligt lat och oföretagsam.
"Jag är så oföretagsam att det är synd om mig... Jag förtjänar att slappa och äta choklad!"

the strangers

Kom hem för inte så länge sen, var hos Jossan, såg The Strangers. Vi kollar alltid på skräck när vi träffas av någon anledning? Lite dumt egentligen eftersom båda är sjukt lättskrämda. Filmen var bra... fast jag gillar inte Liv Tyler, seriöst. Tycker hon är lite äcklig på nåt sätt. Eller inte äcklig, men liksom.. jag hittar inte rätt ord.

Mamma är svinsjuk, låter som en knarkare för att halsen är förstörd, så hon är som ett småbarn som knappt kan göra något själv, så jag får ta hand om henne lite grann.

I alla fall så börjar jag skolan imorgon, hehe. Orkar inte gå upp tidigt för att släpa mig dit. Men borde väl kanske gå och lägga mig tidigare än halv tre, som har varit normal sovtid för mig ungefär hela lovet. Ska nog lägga mig och se på nån film, Blow Dry kanske. Älskar den filmen, och Alan Rickman är så bra i den <3


the mothman prophecies

Kom hem från Malin nyss, såg på The Mothman Prophecies hos henne.

Anna tvingade på mig ett nyårslöfte, förresten - Bli mer positiv.
Vi behöver ju inte nämna att min första reaktion på det var ungefär "VAH? Nej aldrig det orkar jag inte."

tomt


20th century boy

Såg på Velvet Goldmine idag, jag älskar den seriöst. Sexiga, feminina, glamkillar, Placebo, bra underbar musik och herregud. Har laddat ner soundtracket, det är underbart. Brian Molko är sjukt charmig på sitt sätt när dom sjunger 20th century boy, alltså åh <3


2008

Alla andra gör det, så jag också.

Januari

Jossan kom hem från Hawaii, jag hade saknat henne asmycket <3

Falun för sista gången, bodde i Dalsland hahahh

J-store casting :d

Unna fyllde år <3


Februari

Alla hjärtans dag, jag var en nolifer och hade ingen att fira med hehu

Var på Sweeney Todd-premiären med Jossan :D

Fick kontakt med Malin igen <3


Mars

Jag saknade Hog, och la upp massor av gamla bilder från Torö osv

Var med i Annas och Sandras film till Bilden i skolan, vart insläpad i skogen av Anna hahahaha xD

Påsk, var på Torö och åt mig igenom hela helgen haha...

Sålde min gitarr som jag aldrig använde, och gjorde av med alla pengar på ingenting, woho


April

Jag var en nolifer

Saknade Laser som mest <3

Träffade Philip, twice

Anna fyllde år <3


Maj

Dampade på ersättningsbussar som inte kom som dom skulle, och åkte kommunalt till Torö för första gången

Färgade håret mörkt, för mörkt, och gick omkring och ångrade mig i en månad

Jag och Jossan gick och trånade efter musikläraren :D:D:D

Var på Eken Stock, och upptäckte hur pinsamt dålig jag är på Guitar Hero


Juni

Jag hade som mest anledning att vara glad, men hade inte vett att uppskatta det ordentligt...

Midsommar, haha.

Bodde ganska mycket hos pappa, av någon okänd anledning


Juli

BUSSTREJKEN, fy faan vad jag hatade SL just då, jag var fast i fucking Sågen. Philip gick från handenterminalen för att träffas, och jag var glad.

Jag bytte till Comviq hahaha och kunde äntligen smsa med alla som inte velat slösa pengar på mig när jag hade Telesnor

Jag tog massor av bilder och låtsades vara bra på det.

Jossan fyllde år <3

Jag var inte gravid, och var som mest lycklig.

Orkade inte vara hos pappa

Åkte till Torö och stannade flera veckor, men träffade folk ändå


Augusti

Träffade Sandra, som kommit hem från USA, för första gången sen skolavslutningen <3

Jag började samla på pussbiljetter ahahahah :D

Var i Stocksund med Anna och Sandra, upptäckte extra store Red Bull-burkar xD

Färgade håret och klippte mig för första gången på skitlänge, vart jättenöjd. Rött <3

Folk började skolan, och jag och Anna var nolifers för att ingen annan fortfarande hade lov.

Jag fick ångest och började tvivla och allt vart plötsligt jobbigt.

Allt kändes skit, och skolan började. Jag dömde ut min klass helt.

Pappa hade inbrott, min dator och kamera försvann...

Det kändes som att jag och Philip gled ifrån varandra


September

Jag och Philip gjorde slut, och jag började röka galet mycket.

Lyssnade massor på Tori Amos, det gjorde mig gladare <3

Jag var emo och saknade det mesta, speciellt Kunskapsskolan.

Jag var på KNC, typ två av de värsta dagarna på hela året, fy fan.

Jag mådde skit och orkade knappt med skolan, ville bara sova. Var nästan på botten.

TV4 började visa Will & Grace igen hahahaha :D:D:D <3

Jag berättade lite mer för folk än vad jag gjort innan.


Oktober

Var arg och besviken på pappa, och ville skjuta skallen av honom.

Pappa åkte den 24e, och hörde inte av sig på över en vecka

Tvingade Anna att stå modell och krypa i buskar och grejer för att få bra bilder ^^

Gjorde bort mig mer än nånsin, full och kåt.

Köpte ny kamera, kan nån kan Canon <3


November

Fick ångest, allting var sjukt länge sen osv osv

Skolkade hela tiden, orkade inte anstränga mig

Började blogga igen haha <3

Rensade bland bilderna på datorn, och kom på hur mycket jag faktiskt saknar sommaren.

Blev jättefull, ringde personer jag inte ska ringa och gjorde bort mig

Dampade på samhällsuppgifterna

Malin fyllde år <3
Jag fyllde 16, födelsedagen var bara fylld med ångest över folk som glömde bort, och jag grät som en jävla gnu.


December

Sjuk, hemma från skolan för första gången på jättelänge

Hittade ett nytt favoritdjur, satt i skolan och garvade åt tapirer :D <3<3<3<3<3

Skitmånad, jag var som mest emo på hela året. Grinade för allting och orkade inte göra nånting.

FICK MVG PÅ ENGELSKAN. Är jag inte bra så säg??? <3

Firade jul under ångestmoln, önskade mig en ny familj mest av allt.

Köpte inte en enda julklapp

Pappa hade permis, träffades i stan.

Firade nyår med Anna och Jossan <3


RSS 2.0