malin-dag

Har spenderat i princip hela dagen tillsammans med Malin, efter att hon dök upp utanför min dörr imorse klockan kvart över nio då jag försovit mig.

alice i underlandet

Jag håller på och läser världens härligaste bok igen, för andra gången. Fick den för massor av år sedan av mormor, gammal underbar utgåva från 1971. Jättefin.

sommarjobb

Jag glömde visst att nämna att i fredags fick jag veta var jag ska sommarjobba. Västerhaninge blir det, ska vara en duktig vuxen Frida och ringa min handledare på måndag för att ta reda på tider och sånt. Det känns liiiite surt att jag slutar skolan 11e juni, har helgen ledig och sen börjar jobba 14e, men vafan. Gubbrumpor, here I come!
Fan i helvete vad jag stör mig på att chrome har nån slags stavningskoll.
Slänger in en suddig bild från när jag klippte mig senast, i mars nån gång. Sådär vill jag se ut i håret igen, och så lite rödfärg på det och jag är nöjdnöjdnöjd.

friends are just enemies you haven't met yet // bernard

Seg, ovärd dag. Vaknade kl 12 av att någon väldigt gullig granne började borra i väggen, jävligt mysigt. Åkte iväg med mamma och Christian till Handen för att köpa en bikini, var vi liksom tvungna att åka just dit just idag när det är värsta rusningen, helgen efter lön?? Kunde vi inte ha åkt till typ.. Farsta, så kanske jag skulle sluppit träffa folk som känner igen mig? Hittade i alla fall en svart bikini som jag hoppas ser lika bra ut på stranden som den gjorde i provrummet. Men antagligen inte. Tur att jag nästan bara badar på Torö då.

Hade skitkul igår, trots att jag höll på frysa arslet av mig. Jag tror jag var den enda som tog bilder, så jag antar att det är min förbannade plikt att lägga upp dem på facebook och tagga alla mot sin vilja.
Kom hem kvart över två, trött så in i helvete efter en lång promenad från Sjöängen hela vägen till Trångsund station och 20 minuters väntan i kylan på pendeln hem. Så otroligt skönt att komma hem till en varm säng, och ett fint sms som säger "självklart vill jag."

be-bop-a-lula hela jävla dan

Flicka med guldbruna ögon. Thåström gör min kväll.

have2have

Härifrån.
Jag tycker bara dom är så sjukt jävla cpsnygga och herregud vad jag vill ha dom.

sommarkänslor

Får underbara sommarkänslor av att lyssna på vissa av Thåströms låtar.
En perfekt värld
och Mästaren o en iskall Magarita
Påminner mig om när jag var i Spanien med Lovisa. Och ger mig bara så himla mycket sommarkänslor.

a heart that hurts is a heart that works

Jag har cirka, CIRKA, 25 myggbett på kroppen, plus att det säkert finns några som jag inte kan se också. Jag ska aldrig mer gå i strumpbyxor på kvällen. Var på Eken Stock i fredags kväll, hade skitkul, träffade Philip, Alexandra, Malin och en massa andra människor. Åkte hem lördag morgon bara för att byta om, tillbaka till Eken och se Sikta Lägre spela.
Åkte hem för att byta om ännu en gång vid halv fyra, och sen drog jag och Malin iväg till Tumba på grillning. Har inte gjort såhär mycket på en och samma helg på hur länge som helst. Och Philip, om du mot all förmodan skulle se det här innan mina sms - SVARA på mina sms, ladda mobilen för fan :(

if only to fly

Tycker bara den är så fin.

shed seven


i never realized i'm just chasing rainbows all the time

Från Torö i helgen, riktigt kassa bilder. Jag har ont som fan i halsen.

du är en katt, du har klor, och i din mage så bor, en liten liten man vid namn peter

Det var en väldigt glad Frida som kom hem för två timmar sen efter en trevlig sleepover och en dag i stan med Anna. Har bränt pengar på en bok och en zippy (den är så fin), lite onödigt men.
Jag är bara så himla glad!! Har massor av överskottsenergi som jag inte vet vad jag ska göra av, jättejobbigt! Har ingen lust att gå och lägga mig än ju, även fast jag måste upp tidigt bara för att följa med mamma och Sofia till Torö över helgen. Okej, nio är väl inte så tidigt, gick ju upp vid den tiden idag, även fast jag knappt kunde somna igår på grund av att vissa människor tydligen låter som motorbåtar i sömnen..
Slänger in en väldigt ocharmig och väldigt naturell bild på mig jag tog nån gång förra veckan. Det är iallafall ungefär såhär jag ser ut nu.

snake it, take it, panther princess, you must stay

Mahahaha, jag har fått sommarjobb inom äldrevården! Gubbstjärtar, here I come.

snyggmalin


you could be happy



Det är så fint. Snow Patrol - You could be happy.

?

Jag har inga känslor kvar. Helt tomt inuti. Allt jag känner är en dunkande huvudvärk.

Jag är inte en person som kämpar, jag är inte stark. Jag har aldrig påstått det. Jag är en person som följer mina känslor, även om det bara är nycker. I längden kan jag bli lycklig, och jag kan bli trasig. Just nu är jag bara trasig, men jag hoppas att både du och jag kan vara lyckliga senare.

the king of kings

Det här var något av det roligaste jag sett på länge.

lyckebysjön

(Jag erkänner att jag drog lite för mycket i reglagen på den sista, men vafan.)
Var nere vid Lyckan och gick en promenad igår, tog lite bilder som nog ska förvandlas till en HDR till en försenad (eller snarare misslyckad) fotouppgift. Hos pappa har man ju inget privatliv förutom den lilla stunden man tar en undanflyktspromenad, jag får fan knappt kissa ifred. Toalettdörren går inte ens att stänga ordentligt, tur man inte är finkänslig.
Imorgon är det fest hos Anna, är verkligen peppad!
Pappa berättade by the way att han äter cirka tre till fyrahundra gram choklad om dagen. Snart är han fet igen. Riktigt trevligt.

RSS 2.0