pics

Ja nu gick det minsann bra att ladda upp bilder! Fick ett par svarta handklovar, hih, och en fin blandskiva av Malin! Och så en himla söt bild på Jack jag tog förut, gull. Fin födelsedag idag, mormor + morbror kom och åt kladdkakan vi bakat, drack kaffe och var trevliga. Mysigt.



birthday

Jag fyller år idag. Kommer ihåg förra året när jag bara grät hela dagen och tyckte att allting var dåligt och värdelöst. Idag tänker jag göra det bästa av dagen, mormor och Anders kommer ikväll och jag ska baka.


17

Jag fyller år om en timme och en kvart!!!!!!!!!!!!!!!!

det går framåt

Engelska steg 3 redovisning - klart.
Fröken Julie instuderingsfrågor - klart.
Bortglömda fotouppgifter - nästan klart.
Go Frida, go.

brago bokstavskex


Bild från när jag och Malin köpte bokstavskakor samt var jätteestetiska och gjorde fina ord av dom.
Äntligen har jag min dator igen. Lämnade ju den i skolan i måndags eftersom jag och Malin skulle till pappa, men sen när jag väl kom hem visade det sig att internet minsann inte fungerar på stora datorn, tjoho. Så nu har jag vart utan internet i 1½ dygn, jag trodde verkligen att jag skulle dö. Att komma till skolan imorse och kunna plocka ut datorn ur skåpet kändes som en smärre orgasm.
Sitter i skolan nu i alla fall, har nyss gjort sällskap med Olof som skulle äta, och måste gå och prata med min engelskalärare strax, säga att jag inte kan komma på engelskan vid två.
//Leffe.

julstjärnor

Fotolektion nu, känns lite ovärt att släpa med sig både kameran och datorn när jag antagligen inte ens kommer kunna ta all bilder då vädret är så jävla värdelöst. Vaknade, drog upp persiennern och såg att det var helt jävla kolsvart ute. Jag vill ha sommar, värme och ljus. Alternativt massor av snö, så pass mycket att man måste kämpa för att ens kunna ta sig till bussen.
Mamma och Christian var nere i källaren och hämtade upp en massa lådor med julsaker igår, och visst börjar dom tjafsa direkt för att mamma inte kan hitta dom satans kontakterna till alla våra fula julstjärnor. Jag har inte ens fyllt år än, det är inte ens december än, och mamma har redan börjat sätta upp julgrejer. Jag har ingen aning om vad vi ska göra i jul, antagligen precis som förra året. Men, trots att jag inte kan göra något åt saken, så får jag skuldkänslor för att pappa inte kan fira med oss. Jag hatar att fira jul med honom eftersom han inte kan hålla sig nykter nog länge, men herregud. Det är min pappa, och trots att han inte vet hur man fixar sig ett normalt liv så vill jag att han ska få vara med oss.

grattis på malin



Grattis på snyggMalin som fyller år idag!!!!
Var på kalas hos henne igår, och hos Fredrikfin fredag-lördag, mysig helg.


gotta love it







Placebo - Ashtray heart, David Bowie - Rock n roll suicide & Placebo - Pierrot the clown

ja

Strax ska jag gå till bussen för att åka till Jossan och sen iväg och simma. Jag har omklädningsrums-ångest, har inte ens en överdel som passar så får bada i bh, tjoho.


grönklitt?



Tyckte i alla fall jag var lite roligt.

nu kan jag dö lycklig





Placebo på annexet i fredags var underbart, tack Fredrik för världens bästa födelsedagspresent <3

Placebo

Ikväll är det Placebo på annexet med snyggFredrik <3


omgjort


Var ju på Ikea med mamma och syster igår, köpte en.. bild, och en ram och satte upp på väggen istället för alla små skitgrejer jag hade innan, samt satte upp lite foton runt dörren. Så idag var jag på jättefin Kreatima och köpte en fin scrapbook, där jag ska sätta in det mesta av det jag tagit ner från väggen och en massa foton.

värdelöst

Fan vad värdelöst att komma till skolan klockan nio och se att vi har bara mediekunskap och sen inget mer, för att all lärare är sjuka och vi som vanligt inte har fått veta nåt. Tjoho. Sitter bara och gör ingenting nu. Förra veckan missade jag tydligen nån sorts steggenomgång i engelskan eftrsom jag var sjuk, så nu ligger jag helt åt helvete efter, grattis till mig.

lite sådär

Så, nu har jag gjort om ännu lite mer här. Önskar jag hade tid (ork) att göra en såndär superfin header med massa detaljer och tjoho, men det har jag inte. Lite bra ser det väl ändå ut?

kissmiss

Jamen visst, jag har en ny bakgrund! Jag vet att katterna hackar i sidan men herregud vad jag hatar den jävla piknikduken jag hade innan, så nu får det vara såhär - gjorde mitt bästa. Dom är ju faktiskt jättesöta. Ska ta och byta ut bilderna i headern nån gång också om jag orkar... puss.

han är nog bara kär i dig


Little Britain USA


psykologiprov

Ska faktiskt till skolan idag (haleluja), för att göra ett psykologiprov jag inte har pluggat ett dugg med. Jag skojar inte, har faktiskt inte ens orkat titta på instuderingsfrågorna. Så vi får väl se hur det går hehe...
Sen bär det av till Fredrik vid tre-fyra, och jag vet inte hur jag ska klara av tågresan när det är en kamp mot min egen kropp bara att resa sig från datorstolen. Alla rörelser jag gör får min kropp att skrika, och jag kommer ju få krupp av att behöva sitta still i 1½ timme. Sen har jag blivit sjukt snorig också, jag undrar verkligen hur i hela friden en näsa kan innehålla så otroligt mycket äckelpäckel??? Var fan kommer det ifrån? Varför tar det aldrig slut, hur mycket jag än snyter mig?
Det känns som att jag har såna där klimakterie-vallningar, svettas och fryser om vartannat. Jättekul, och jag blir alltid jättegnällig när jag inte mår bra, så förlåt i förväg Fredrik om jag blir skitjobbig i helgen. <3

vaccinerad


Sitter i mitt rum bland stök och bök med huvudvärk och absolut noll ork att göra nånting alls, skriver bara lite slött på min engelskaläslogg som skulle in i måndags (tjoho).
Vaccinerade mig i alla fall idag, mot svinis. Jag var faktiskt jätterädd för att bli sjuk efteråt och så och ville egentligen inte ta den, jag gjorde det mest bara för att Sofia och Mamma skulle. Så nu sitter jag här med dunkande huvud, röksug och så ont i vänster överarm att jag inte ens orkar röra på den. Sprutan gjorde dessutom mycket ondare än en vanlig spruta eller typ ett blodprov. Sen var min mycket större än Sofias, tack så himla mycket. Såg monstruös ut.
Har otroligt mycket att göra i skolan, fattar inte. Känns dessutom som att jag missat jättemycket, men det tror jag väl inte att jag har, eller? Bara lite i engelskan och psykologin. Psykologin är för övrigt jättetråkig, får se om jag ens lyckas fixa ett godkänt, det jag läser går liksom inte in i huvudet, helt värdelöst.

Var i stan med Anna, Jossan och Malin igår också, tittade i lite roliga affärer på söder och hade jättemysigt. Vi var inne på East street tattoo eller vad det heter också, för att låna toaletten (haha).
Sa till mamma när jag kom hem att jag kanske skulle vilja töja ena örat. Då jävlar vatr det liv! "Nej vet du vad herregud åh gud sladdriga öron osv osv fult och blä och usch". Så ja, vill jag göra det får jag väl vänta ett tag. Har i alla fall sagt till henne att jag önskar mig minsann ett hål i läppen i julklapp. "Ja vi får väl se, måste prata med pappa han kommer inte gilla det gnäll gnäll". Och om pappa får bestämma så ska jag gärna gå i overol (hur fan stavas det? Overål? Overall kanske?) och vantarna fastknäppta i ärmarna och aldrig nånsin göra nåt så syndigt som att träffa killar eller vilja pierca mig. Så får han bestämma så blir det ingenting, men jag tror faktiskt inte mamma bryr sig så himla mycket om vad han tycker, det var nog bara nånting hon sa för själva sakens skull.

Jag ska förresten börja med en ny kurs i skolan på torsdag (grattis till mig som kommer få ännu mer att göra), som börjar 13.50 och håller på till - håll andan nu - 16.20. Herregud? Visserligen tror jag det är en rätt kul kurs, Information och layout med en av mina favoritlärare, men detta innebär alltså att jag inte kommer komma hem förrän FEM på torsdagar!?
Nu ska jag fortsätta skriva om Robert Langdons bravader.


fulheten

 





Fulheten.com, love it.


napoleon upptäckte amerika

Malin: "Jag pratade med min morfar på skype igår, han frågade mig när Napoleon föddes. Jag svarade, vadå, han som upptäckte Amerika? FÖRSTÅR DU?"

RSS 2.0