NOT ANYTHING GOES, I SAID NO RULES

Ser på Black Books, till och med i tider av velighet och känslor av ensamhet är Bernard och Manny alltid det bästa som finns.
Dumma Youtube ville inte låta mig bädda in klippet så jag länkar det istället; Best of Black Books.

förortsperson = nästanperson

Jag var och lånade böcker på bibblan idag, bland annat en bok av Linda Skugge. Alltså. Jag blir så jävla sur för att jag inte hittar världens bästa krönika skriven av henne på internet. Inte ens på hennes egen hemsida, jag ville ju ge den en stor fet länk för att den är så bra.
Om att när man är född i en förort till Stockholm, då hör man varken till Stockholmarna eller till "de andra", från resten av Sverige. Man föds med passa in-komplex.
Så himla bra.

cocoo

Det är sån jävla hype runt ringar och armband och fan vet vad, och jag kan inte låta bli att bli påverkad. Har sålt min själ och gått in på cocoo.se och hittat dom här två. Herregud vad jag är sugen. Fuck you studiebidrag.

-

OMG JAG FICK VG PÅ MUNTLIGA NATIONELLA I SVENSKA. JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV.

lie down in the dark! for hours! don't move!

Dylan Moran är bäst i världen, och räddar mig från att dö av uttråkning på fotolektionen. Svårt att hålla mig för skratt och jag känner hur folk tänker "Vafan är det för fel på dig? Sluta skratta för dig själv."

do you know what i heard from agent orange?

JÄVLA publishme som inte vill låta mig ladda upp bilder på bloggen. Nu har jag lärt mig vad funktionsmakron/actions är för något i photoshop. Är jag den enda som inte riktigt gillar CS4?
Och idag var Jayson med på vår engelskalektion.

nationella

Har precis gjort muntliga delen av nationella i Svenska B, herregud. Är ju ungefär sämst i världen på att prata inför folk och har nu också fått veta att jag har dålig scennärvaro. Har slutat nu i alla fall, efter 45 minuters redovisning som tydligen var det enda jag hade idag.

-

Här var det länge sen jag var inne. Fredrik har omformaterat gamla datorn så äntligen kan jag använda internet på den istället för min egen, som av någon konstig anledning inte vill samarbeta med vårt internet, men i skolan går det minsann bra. Skitgrej.

tumblr

Nu har jag sålt min själ även till tumblr. Vet inte om det är något att ha när jag ändå har den här bloggen, men vafan. Jag förstår förresten absolut NOLL av hur man gör sin design lite mer... personlig. Just nu ser den mindre personlig ut än Dagens Nyheter, nån som har lite koll?

HERREGUD vad min blogg är tråkig

Ska iväg till centralen och möta Fredrik snart, sitter just nu i sängen och njuuuuter av att vårt trådlösa internet äntligen fungerar. Underbart! Min väckarklocka ringde inte imorse av någon mystisk anledning, så jag vaknade fem i elva, en halvtimme efter att min enda lektion började, av att Malin smsar. Kollade klockan säkert tjugo gången innan det faktiskt gick in i huvudet vad klockan var. Så jag har legat hemma och bara haft det trevligt idag.
Tog lite fina bilder på påskriset också, har inte ens hunnit öppna dem i photoshop än men ändå.





RSS 2.0