äntligen



Internet är fortfarande kasst, men jag kommer åtminstone in på grannens trådlösa, heh. Kopplade in nya modemet igår, men självklart så är det ju ännu mer problem, nu har visst sladden mellan väggen och modemet gått sönder... Mums. Men men.
Träffade Jossan igår, vi var himla duktiga. Skrev varsitt "personligt brev" och gick runt på lite ställen i Handen och frågade ifall dom hade några sommarjobb lediga. Det mesta verkar redan vara fullt, hur jävla tidigt söker folk egentligen?? Vi fick i alla fall ett "kanske" från tre ställen och så har jag ju sökt hos kommunen... Får väl se hur det blir.

bowie

Eftersom jag tydligen inte kan lägga upp bilder slänger jag upp lite trevlig musik!





David Bowies Life on Mars, Ziggy Stardust och Velvet Goldmine. Gotta love it.

??

Varför kan jag inte ladda upp bilder på bloggen?

FFML

Idag, kom jag hem bara för att hitta en tubsocka, som jag brukade onanera med, på sängen. På sockans ände var en mun, ögon och ögonbryn dit-målat och en lapp bredvid som löd: "Med tanke på att du har svårt att hitta en riktig flickvän, så hjälpte jag dig genom att göra din nuvarande sötare, hälsningar Mamma." FFML

oh no love, you're not alone

FAVORIT
Rätt: Åhhh kyckling med jordnötssås <3
Färg: Svart och.. blått? Nä, lila kanske.
Stad: Stockholm. Jag är inte så berest.
Djur: Kissekatt
Årstid: Sommar
Bok: Fri
Musik: Mmmmm Placebo + David Bowie.
Plats: Balkongen med någon jag tycker om

THIS OR THAT
Dator - TV
Toutch - Knappsats
Prickar - Ränder
Vitt - Svart
Utförsåkning - Längdåkning - Usch inget!
Långt halsband - Kort halsband
Sova - Dygna
Digital klocka - Analog klocka
Överslaf - Underslaf
Hallon - Jordgubb
Läsa - Skriva

DEN/DET SENASTE...
Du skickade SMS till: Fredrik eller Andreas
Du fick SMS från: Fredrik <3
Du ringde till: Mamma haha
Du fick ett samtal av: Haha, Pappa
Du sa något till: mummelgun
Du åt: All Brans superspännande och exotiska fiberflingor.
Du sa jag älskar dig till: Fredrik!

NÄR...
Åt du senast: Imorse, några timmar sen.
Skrattade du senast: Haha.. igår.
Sov du senast: Inatt/imorse
Grät du senast: Haha bra fråga
Duschade du senast: Lördags. Känner mig som jordens äckligaste människa.


gun har världens fulaste örhängen

Sitter på seg Fotolektion, har fått respons på mitt yrkesreportage. Alltid är det något som är fel -  är det inte skärpan eller färgerna så är det minsann ordningen på bilderna i presentationen. Hur jävla stor skillnad gör det egentligen?
Seg dag, kanske ska till Handen efter bg+ph och lämna tillbaka min engelskabok, som jag äntligen läst ut och gjort en riktigt misslyckad läslogg på. Jag orkar inte anstränga mig nog mycket på inlämningsuppgifterna längre, inte ens i dom ämnen jag tycker är hyfsat intressanta. Jag kräks av uttråkning på Multimedian, Mediekommunikationen, Fotolektionerna, Engelskan, Svenskan och ungefär allting.
Har i alla fall fått min framsida utskriven.


vendelsö vårdcentral

Underbart, studiedag idag och imorgon, vilket innebär att jag har tid att göra klart dom förbannade reklamfilmsanalyserna som det var deadline på i fredags. Har vart på mammas jobb på förmiddagen och fotograferat till bildreportaget om ett yrke, känner mig mäkta duktig som har gjort klart en fotouppgift i tid. Får bara hoppas att mummelGun för en gångs skull är nöjd. Imorgon blir det tandläkaren för att fixa ett hål, jättekul.







(märkte nu att den sista bilden är tagen med på tok för högt ISOtal, jävlar.)

jag har sålt min själ till photoscape


vilken underbar dag det är



Halleluja säger jag bara, IG på prov 1 i MaB och IG på jävla fittfonetiken + hundra saker till i EnB. Hurrahurra vad glad jag blir.
Jag kan inte sova. Har ont i hela kroppen av trötthet, sov en timme nu på eftermiddagen/kvällen, men ändå har jag inte kunnat somna innan ungefär halv tre varken natten till måndag eller tisdag. Idag började jag i och för sig senare och fick sova ut, men herregud vad slut jag är i kroppen. Inbillar mig själv att Alvedon hjälper och vräker i mig till frukost och kvällsmål.

snapple mango madness

Mosquitoes have 47 teeth.

Dragonflies have six legs but cannot walk.

The mouth of the Statue of Liberty is 3 feet wide.

idag gjorde jag och malin nåt riktigt roligt


Haha, helt på impuls gick jag och Malin in på Kammarjungfrun och tog varsitt hål! Vi hade ju en vadslagning om att vi skulle ta ett nytt hål i örat innan sommarn, och nu är det gjort. Jag är en riktig pussy som var jätterädd för att det skulle göra ont ("jag kommer dö, jag kommer dö, JAG DÖR!" "Jag kan lova dig en sak, och det är att du inte kommer att dö!") men jag vill bara ha fler! Vi fick hela salongen att skratta högt med (åt) oss, och fick till och med en liten rabatt för att vi var så söta.
Har dessutom vart hos Frank idag och hjälpt Malin skruva ihop satans Ikeamöbler. Men efter mycket stånk och en jävla massa gormande från alla parter fick vi med lite hjälp ihop både ett litet bord och en byrå!

Söta bilder på Bobo och Lurvus (som för övrigt är en riktig poser).



klippt och skuret

Idag har jag minsann både vart med mama i Handen och hämtat ut två par nya glasögon, utan dessutom vart och klippt mig! Och herregud vad nöjd jag är. Bilden gör tyvärr inte alls håret rättvisa, menmen.



RSS 2.0