!??!!?!?#)#+94104

Det går fan inte att bo här. Jag vill bara skrika jättehögt. Jag står och duschar och sen kommer mamma och blir helt rabiat bara sådär för att HON ÄR KISSNÖDIG och JAG MÅSTE SKYNDA MIG. Jag skyndar mig så jävla gott det går, men istället för att gå när jag är klar, så står hon och skriker på mig för att mina kläder ligger kvar på golvet. Och NÄR FAN skulle jag ha hunnit ta undan dom? Gå och kissa istället, jävla käring.
Herregud, jag vill flytta. NU.


mediekunskap

JÄTTETRÖTT. Dör av hunger också, hann bara äta en halv nektarin och dricka lite mjölk till frukost. Fanns bara en halv brödbit kvar, tack mamma för att du tänker på att jag ska äta frukost också. Har mediekunskap nu, känns så himla värdelöst, jag vill inte spendera tre timmar i veckan med att räkna annonser och sen räkna ut hur mycket annonserna kostar tillsammans. Fast okej, det är bättre än 5 timmar sam/svenska i veckan.
Jag tycker inte om min lärare, hon är tjock. Pratar så man inte förstår och kan inte svara ordentligt på frågor, dessutom är hon otrevlig. Usch.
Måste fixa något att äta så fort det här är slut, svimmar snart. Ont i magen.

yum yum

Alltså.. det här är så gulligt att jag nästan exploderar.

ägglossningstest

Jag kollade ett klipp nyss om att Snabba Cash skulle bli film på Aftonbladet TV. Men det är inte det viktiga, det viktiga är reklamen innan. Det står en glad man framför spegeln och knyter sin slips, när man plötsligt ser hans hand lägga ett ägglossningstest på handfatet, och sen hör man en röst försöka förmedla typ "WOHO ÄGGLOSSNINGSTEST". Hallå? Vad fan skulle han med ett sånt till? Jag bara undrar.

-

Jag kan inte sova.

tjolahopp



Nu har jag börjat skolan.


lollipop, lollipop

Hemma nu.

Bästa reklamen som går nu. Älskar den.

.

james and the giant peach

Såg förresten en jättefin film idag, stop motion-animerade James och jättepersikan. Kommer ihåg att det gick en en tecknad serie baserad på samma bok på tv när jag var liten, och har haft filmen på andra datorn hur länge som helst utan att titta på den. Regisserad av han-vad-han-nu-hette som gjort The nightmare before christmas och Coraline.



snigeln

Har vart hundvakt hela dagen idag, var ute nästan två timmar mellan ett och tre. Gick ner till Lyckan och tittade på när Jack plaskade i vattnet. Gick förbi hos pappa också, men han var inte hemma så.
Gjorde en liten snigel av pärlor igår, men min mamma sa att den var ful och såg ut som ett embryo (inte för att den inte gjorde det, men ja.), så jag prövade att göra en ny idag. Lite sne och skev, och den fick dessutom inga ögon eftersom fransmännen som gjort mönstret tydligen är dumma och tror att snigelns ögon sitter på huvudet framför dom där utstickande sakerna, och inte längst ut på dom.


marley and me

Jättebra film, bara för att den var så fin och jag grät i slutet.


superman is killing himself tonight

Dåligt uppdaterat, men jag har i alla fall lite bilder från förrförr...förra (?) veckan när jag var på Torö. Mest bara på Jack, men ändå.






Badkorven har lärt sig simma <3

RSS 2.0