sojamus?

"Ni har ingen liten soja-mus jag skulle kunna köpa? ...Inte?"

lola_93

Jag skriver som en kratta, orkar inte anstränga mig riktigt.

Kom hem från Fredrik igår, träffade Anna vid centralen, och sen åkte vi hem till mig och sov och kollade film. Jossan och Malin (Lola_93, som får ett helt inlägg namngett efter sig.. höh.) kom hit idag.


Jag är astrött. Bajs.


läsare?

Höh, för att få fler läsare till bloggen så kan man tydligen bli medlem här.

Så <3

homodjur

Sitter hos Fredrik, gått upp precis. Fryser som satan.
Världens bästa helg, Fredrik kom till mig i fredags, och igår åkte vi hit för att han skulle jobba idag. Vi var på Naturhistoriska och tittade på homodjuren med Malin i lördags, det var trevligt, men Jossan och Anna dissade.

Jag borde plugga naturkunskap, woho. Vill inte. Bajs. Hö-hö jag måste skriva en labbrapport också, men jag vet inte ens på vad. Och jag tror vi har prov snart. Roligt. Verkligen roligt.

dåligt

Dryg torsdag. Det är snart mindre än 24 timmar kvar <3
Btw så har jag matteprov imorgon. Jag är så dålig.


genvägen


poz

Duktig jag är, lyckades fixa det där med versaler och blaha. Skolkade idrotten och åkte hem.
Jag spyr på Rörlig Bild-lektionerna, hatar det. Tråkigt och ointressant. Synd bara att jag ska ha MVG i medieproduktion. Orkar inte.
Jag vill ha fredag! Längtar jättejättemycket.








swma
Vad failad jag är. Vaknar nu, tror att det är lördag först men inser sen att det är fucking måndag. Bajs.

Och NÅNTING HAR HÄNT MED MIN BLOGG. ALLA ord börjar med versal?!?!?!? Fail. Hjälp mig?

hemma

Hemma nu. Bästa alla hjärtans dag ever, tack vare Fredrik. Har haft skitmysigt, Dalarna liksom. Massor av snö och fina hus.
Saknar. Vill ha helg. Vill ha pengar till tågbiljetter.

Mina ben skakade och gjorde ont som satan när jag kom hem, gått till Anna från bussen efter två timmars kissnödig tågresa, från Anna till Lidl som visade sig vara stängt, vidare till Statoil och hela vägen tillbaka. Och sen till bussen från Anna. Kändes som träningsvärk.. höh. Men alvedon gjorde underverk.

ica

Snart drar jag till dalarna! So long <3

diskbänk

Jag lärde mig ett nytt ord igår. Diskbänksrealism. Jag tycker det lät fint.
Jag skolkade matten idag, och kom till skolan 10.30 bara för att <3

Ilana Yahav

Tror någon på allvar att jag pluggar? Nej. Jag hittade nåt fint på Youtube:


Det är sand! Och det är så fint så jag dör. Och låten också <3

Burton

Her skin is white cloth,

And she's all sewn apart

And she has many colored pins

Sticking out of her heart
...

But she knows she has a curse on her

A curse she cannot win

For if someone gets

To close to her

The pins stick farther in.

-

Jag har en "fri, kreativ skrivuppgift" att göra. Jag tycker inte den är särskilt fri, eftersom den måste vara inspirerad av en av dikterna med "döden som motiv". Hallelujah, allt suger idag. Jag har ätit chips och cola på Subway till lunch idag förresten. Var inte hungrig. Och jag måste prata med Syokäringen men hon vägrar vara där hon ska vara. Bajs.


she’s all sewn apart

Jaaaag har tur och retur-biljetter till Avesta Krylbo i min hand <3
Jag har ingenting att skriva men ändå. Jag.. jah. Heh. Bajs.

nk

Jag HATAR Naturkunskap! Seriöst.
Jag irriterar mig på massor av konstiga saker.


she has a beautiful set of hypno-disc eyes


Väldigt tråkigt. Väldigt svartvitt. Väldigt basic. Och jag pratar inte om bilden. Utan det mesta, i allmänhet.
Jag vill köpa den där Burton-boken jag hittade på SF-bokhandeln. Så fort jag har cashflow och pengar över så ska jag köpa den... hade för mig att den var ganska dyr, tyvärr.

JAG VILL HA HELG! Jag vill ta det cpade SJ-tåget till Norberg och Havre/Fredrik, jag vill ha filmkväll med folk jag inte träffat på länge och-så-vidare-och-så-vidare. Mest längtar jag till fredag. För då går tåget till Havregrynet <3


mjölk

Jag orkar-orkar-orkar inte! Har jävla mycket att göra i skolan, men grejen är den att jag har noll koll på exakt vad det är jag ska göra, så då skiter jag i allt och det staplas på hög. Herrejesus vad jag suger.

tumbling down

Det gör ont. Ibland. Men jag orkar inte bry mig.

sims


Bild från placeboworld.co.uk, redigerat av mig..

Har lånat massa sims2-spel av Malin, så ska spendera hela kvällen med att rensa datorn och sen installera allting.

fail

Totalt failad fredag! Hade kunnat vart i Dalarna nu, hos söta Havre. Men jag, failade fula Haningebon klarar inte av stress, kommer till Centralen tio minuter innan tåget går, får biljettpanik och missar tåget. Och börjar nästan gråta för att jag inte ens klarar av att fixa en tågbiljett, för att jag blir så jävla stressad, och får panik. Jag börjar nästan alltid gråta när jag får panik. Typiskt mig. Har jag tur, så kan jag åka imorgon istället. Vill verkligen åka iväg. Vill inte, inte, inte sitta hemma en hel helg och göra ingenting, sitta hemma och ha noll liv och vara allmänt misslyckad. Min familj är misslyckade familjen. Bajs.

Satt i varje fall och väntade på Jossan i en och en halv timme vid Trollbäcken C efter det, bara för att få ett sms om att hon inte kan träffas. Åkte hem till Anna en stund istället, satt där och kände mig misslyckad. Usch vad allt suger. Men vi såg på Velvet Goldmine i alla fall. Älskar den. Fortfarande.


nudlar

Ungefär det enda jag ätit på två dagar är massor av nudlar och ett par koppar te. Förutom en äcklig hamburgare och en skinkmacka då.
Just so you know.
Jag har tappat nudlar mellan brösten tusen gånger nu, lite irriterande, och jag andas riktigt osexigt, eftersom mina bihålor är igenslammade. Ingenting är så avtändande som snor.

it seemed, in some mysterious way, their lives - had been his own

Sjukling. Orkar inte. Massor att göra. Allt är bajs.


mosig

Hemma från skolan idag, ovärt! Fast jag fick sova länge. Jossan är ledsen och kommer hit en stund snart, så blir det i alla fall lite kul att sitta här. Fast det ska inte vara kul att vara hemma från skolan. Men. Jag skriver utan sammanhang, jag vet. Trött och mosig i huvudet.

Ont i halsen, lite rökhosta, snorig. Kallsvettas lite, och klädd som en sjuk apa. Bajs på allt liksom. Jag har ingen bh på mig <3

Jag vill ha helg.


skarpt läge

Beck på tv, fast reklampaus nu. Skarpt läge, bästa Beckfilmen ever.

Jag vill kunna skriva dikter, har jag kommit på. Skriva så att det inte känns krystat. Men det kan jag inte.
Den här helgen har sugit riktigt ordentligt. Och jag måste tydligen hänga tvätt nu. He-he.

snö

Sov hos pappa inatt. Jobbigt. Förstår verkligen inte varför han aldrig aldrig kan bete sig som en normal människa, en normal förälder. Det var tomt. Tomma känslor. Tomt hus. Tomt sovrum. Helt opersonligt, ingenting att göra förutom att prata med pappa. Som om vi vore två främmande människor. Vi har ingenting intressant att säga varandra. Alla mina saker står på vinden, så det fanns absolut ingenting att göra heller.
Han har en oförmåga att bete sig normalt en hel kväll. Börjar ju bra. Pappa är glad, skrattar. Ser på Rosa Pantern (Jag älskar Peter Sellers ibland..), skrattar. Pappa skrattar inte mycket annars. Men det är hans humor, hans hem och han delar det med sina barn. Det är allt han vill. Varför kan han då inte bete sig bättre? Så han får behålla det längre. Jag vet att han vill, även om jag ibland känner mig sjukt ovälkommen hos honom, som om jag bara är en börda eller en otroligt tung ryggsäck.
Men senare på kvällen. Pappa förstår att snart måste han åka, snart ses vi inte på en månad igen. Han blir irriterad, arg för ingenting. Jag blir nästan rädd när han blir så. Han kallar mig idiot och dum i huvudet för att jag ställer klockan på sju istället för åtta, för att vara säker. Orkar inte när han beter sig så. Jag får inte ens spela Harpan som jag vill, till och med då måste han lägga sig i och gorma att jag spelar som en kratta och är värdelös. Tack.
Havris ringde och räddade kvällen lite. Få stänga in mig med undanflykten att jag pratar i telefon. Fly en liten stund. Och alltid ha mobilen och folk att prata med. Tack.
Mamma undrar hur det gick. Vad ska man svara? "Det gick bra, tills pappa kallade mig för idiot för att jag ställer klockan på sju, och tills han vart sur för ingenting. Tills jag börjada grina"
Nästa gång är han hemma 72 timmar. Två nätter. Vet inte hur jag ska klara av det.


RSS 2.0