my reflection

Jag tänkte sätta in en bild här på hur snygg jag är när jag grinar, men jag besparar er den chocken och sätter in en bild tagen vid Lyckebysjön.

Det är fan pölar på mitt skrivbord, jag hatar att gråta men samtidigt känns det bra. För jag vet att allt känns bättre efteråt.

tack du

Han sa aldrig ens grattis. Han glömde min födelsedag, fastän jag kom ihåg hans. Det låter fånigt, men fan ta honom. Jag är jättebesviken.


ett år närmre 70


Jag fick ett fint grattiskort förut, tack malin <34567

grattis på mig



Den som glömmer får stryk för jag fyller 16 om två minuter <3

it's between you and me

Nu har den jävla nerladdningen stannat igen. Jag blir galen.

liquor hair and milk eyes

Pappa ringde aldrig tillbaka fast han sa att han skulle göra det, fast han sa att han saknade oss och ville prata med Sofia.

Har börjat om nerladdningen av Twin Peaks 2-5, går framåt nu.

..


Jag vill dänga min mamma i skallen med nåt riktigt jävla helvetes hårt.
"Vafan ringer han mig för? Han ska ringa Marina!"
JA HADE DU NÅN GÅNG LÄRT DIG ATT LYSSNA SÅ HADE DU VETAT ATT DET FAN INTE VAR DIG HAN VILLE PRATA MED.

beedle the bard


Jag har kommit på en bok jag önskar mig. Problemet är bara det att boken kommer ut den 4 december, och jag fyller år 4 dagar för tidigt. Men jag får önska mig den i julklapp istället.

studiebidrag

Wiho mina pengar kom idag, så jag och Anna kanske drar till stan om hon inte ska köpa ny mobil idag. Hahah hennes försvann ju när jag, Anna och Jossan drack hemma hos mig och Anna drog dit konstiga människor.

Sitter i skolan, väntar på att Annas jävla estetiska verksamhet ska sluta.. bara 50 minuter kvar. Kom till skolan typ 11.40 imorse, och mamma tvingade mig över telefon att gå ut med Jack innan jag åkte. Sen orkade jag inte byta om efter promenaden så jag har heta mys/idrottsbrallor på mig. Känns segt och dom är inte så jävla snygga.


Jag älskar Photoshop, seriöst. Är det någon som förstår vad jag menar med texten?


twin peaks

Seriöst min dator har en jävla helvetes cp-skada. Den klarar knappt att öppna IE utan att dampa och låsa sig, och varenda jävla gång jag går inte på bilddagboken så ska skiten krångla. Ge mig en ny?

Wiho jag ser på Matrix Reloaded, dom är faktiskt bra, mycket bättre än jag trodde. Jag börjar bli en riktig nörd. Jag spelar tv-spel, ser på Matrix, Hellboy osv.

Dessutom försöker jag ladda ner avsnitt 2-5 av tv-serien Twin Peaks. Har sett pilotavsnittet och ettan, men nerladdningen av 2-5 har stannat helt åt helvete. Jag blir lite irriterad, serien var faktiskt lite bra. Men det var en skitläskig gubbe med i andra avsnittet, jag fick seriöst nästan en hjärtattack </3

läslogg

Jag är KLAR med läsloggen. Satan vad cool jag är, har till och med skickat in den.
Nu är det bara den kreativa uppgiften till svenskan och så webbstjärnan-skiten kvar.

Jag blir lite irriterad. Om du nu vill kolla min bilddagbok så kan du väl åtminstone logga in och göra det? Så jag ser att du har vart där.

sug kuk


Tycker ni så illa om världen så kan jag meddela att den sannolikt kommer att fortsätta suga kuk långt efter att träden och gräset snirklat in sina smutsiga rötter i era begravda kroppar och sugit ideologierna ur era kallnade hjärnor.

Det gjorde min dag så mycket bättre.

sail away

 <3

go, frida, go

Jag är snart klar med min läslogg, go frida go!

Jag fyller år på söndag, och den som glömmer bort det kommer få en fet smäll på käften. Min mamma kanske åker iväg till Christian nästa helg, så jag kan ha "födelsedagsfest". Min mamma är naiv.

järnrör

"Med ett schysst järnrör kan man slå hela världen med häpnad"

Men dom enda jag vill slå med järnrör just nu är mina föräldrar.


no shit

"Bakom varje nykter alkoholist står det en grinig kvinna"
- Benny Haag

bakom rubrikerna

Hej jag vart inte klar med läsloggen igår och inte idag heller. WOHO I SUCK BIG TIME.

I alla fall. Min klass var på studiebesök idag på Bakom Rubrikerna på DN/Expressen. Det var väl kul för att vara ett studiebesök, vi fick formge tidningssidor och så fick vi en massa gratissaker. Jag plockade på mig en Expressen, filmerna Chocolat (<3) och Vuxna människor och en Mediapocket för 2006, såg jag nu. Det är snyggt.

(Och vet ni vad som är fett coolt? Min pappa känner regissören Lasse Hallströms son. Sug på den du.)

Jag fick fett med ångest över att plugga vidare och så när vi var där. Jag vill helst bara börja jobba direkt, men vad kan man få för bra jobb med bara tre års gymnasieutbildning i bakfickan? Vet inte ens om jag vill jobba inom media. Formgivning, som redigerare håller på med, verkar visserligen kul och så men jag vet inte. Och jag fasar för Rörlig Bild-lektionerna, stå framför eller bakom kameran liksom. Usch.
Jag är sjukt skoltrött och vill liksom inte gå ännu en lång utbildning "bara" för att få ett bra jobb, men samtidigt så tänker jag tvärt emot. Att det vore bra att plugga vidare, och kanske ta en del extrajobb. Jag skulle kunna jobba på ICA eller ett café eller en tobaksaffär eller vad som helst, jag vill tjäna pengar och kanske få lite arbetserfarenhet på köpet. Det vore trevligt.
Ibland vill jag bara hoppa av skolan. Seriöst, allt skiter sig. Min engelskalärare ger inga tydliga svar på vilka uppgifter man ska göra och jag har skolkat så jag har missat en hel del också. Och så datakunskapen. Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva på de två sista sidorna. Jag tänker inte ens skriva vad mamma tyckte jag kunde skriva under rubriken "Min familj" men känner du mig så kanske du kan gissa. WOHO det tänker jag verkligen berätta för hela klassen.
Jag funderar på att lägga in fler foton som jag har tagit, men det har jag redan en sida med. Det kanske blir för mycket med flera såna sidor? Hjälp mig, skriv vad du tycker jag ska ha med <3

a great and terrible beauty

JAG MÅSTE PLUGGA ARRRRRRRRR.
Har skickat in InDesign-uppgiften nu, som egentligen skulle vart inne i fredags men halva Mp1 hade ändå inte skickat inte det så no panic. Måste göra klart läsloggen i engelskan också, har 2 delar kvar. Boken, Mort, är säkert asbra på svenska, men fan så seg på engelska. Seriöst, det är svårsvår engelska med konstiga ord som varken människor eller Wordfinder fattar och gah. Jag vill läsa den på svenska, kanske kan låna på bibblan sen, och så måste jag låna fortsättningen på A Great And Terrible Beauty och blabla. Eller så köer jag den... Seriöst, jag älskar att komma hem med en kasse nya böcker att få pressa in i min överfulla bokhylla. Det är min hemliga fetisch. Som inte är så hemlig längre höhö. SFbokhandeln <3

Sofia drack upp all julmust, jag vill slå henne. Jag har längat efter julmust hela dagen och så bara dricker ungen upp den. Åh.


OB

Mina ben ser ut som OB-tamponger.

syberia

Kom hem för typ en timme sen, var i stan med Anna. Jag var sjukt duktig och dammsög när jag kom hem, så mamma kan inte hota med indraget studiebidrag längre. Om jag ens får det jävla bidraget, jag har ju liksom mer än 20% frånvaro, fick jag veta i fredags. Kulkul.
Det var ju då en viss person som smsade och frågade om jag var hemma och vaken i lördags vid halv tio-tiden. Men jag svarade försent och fick sen inget svar på vad det var om. He-he.

Jag har spelat Syberia 2 hela helgen, det är beroendeframkallande. Världens segaste spel med riktigt dryga problem att lösa, men åh jag älskar det. Ska köpa nytt Harry Potter 3 så fort jag får råd, mitt är helt sönderrepat liksom. Det suger.

skjuta undan men aldrig glömma?

Jag är så besviken. Jag vill träffas och säga förlåt för jag har betett mig som världens största idiot, men det är faktiskt du som har sårat mig. När jag väl har chansen så är det försent. Jag vet inte vad jag vill längre. Ibland vill jag spola tillbaka tiden och att allt blir som förut, men ibland så vill jag bara gå vidare, "skjuta undan men aldrig glömma!"
Jag vet inte varför, men jag vill träffas. Det är helt psykskadat, för jag vet att det gör det ännu svårare.
Men jag kan ändå inte säga
att du gjorde mig något ont
för vi lekte med varandra
som vi lärde oss vid barnsben
är man med i leken
får man leken tåla
Jovars, men jag kan inte se det på det sättet. Jag tycker att gå vidare är nåt av det värsta man kan behöva göra. För att gå vidare vill man hitta en ny, men det kan jag inte, för jag är världens mest ocharmiga person.
Vi glömmer aldrig
och vi är för svaga för att motstå


tobaksrök

"Fakta om tobaksrök
I varje rökpuff från en brinnande cigarett finns partiklar, gaser och ånga som innehåller omkring 4 700 olika ämnen och kemiska föreningar. Ungefär fem procent av utsläppet är synlig rök."
blabla jag vill strypa min lärare. Seriöst, varför tvingar dom på oss såna här uppgifter när dom vet att häften av mediaettorna röker?

kräks

ÅHHH JAG VILL BARA MÖRDA NÅGON. Det är seriöst ingen som fattar hur mycket jag ångrar mig
Jag måste skriva om hur man får rökning i samhället att minska. Kräks på det. Och kräks på att jag tvingades med till Hamburger bar med Mamma, Christian och Sofia. KRÄKS.
Kräks på svenskauppgifterna, kräks på engelskan. Kräks på boken jag läser.

Kräks på att jag inte har råd med ett till ciggpaket. Och att det bara finns ett ställe i stan jag vet att det ALLTID går att köpa på. Kräks på att dom tar extra. Kräkskräkskräks.

Nu har jag förstört det där ordet för jag har upprepat det så många gånger. Nu ska jag skriva om rökning. Eller först måste jag bajsa. Hejdå.


malin gjorde en kul lista, jag vill också.

Nio första:
Första bästa kompis: Elin
Första bil: Eh
Första kärleken: HAHAHAHA Rickard tror jag
Första husdjur: Laser
Första semester: hm Spanien tror jag
Första jobb: Hahaah ehm målade grannens utemöbler i somras?
Första köpta skiva: Aqua... deras första
Första piercing: Öronen
Första konsert: Alice Cooper 2005 haha


Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Xider
Sista bilfärd: Med mamma... ett tag sen.
Sista filmen du såg: Hm Van Helsing, om inte ett House-avsnitt räknas?
Sista ringda telefonsamtal: nåt konstigt 073-nummer, annars Anna
Sista bubbelbadet: Med Malin, ett bra tag sen.
Sista spelade cd: Alice Cooper - Along Came a Spider
Sista kyss: Hrm Sebastian.. tror jag?
Sista måltiden: Yoghurt imorse

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? haha nej
Blivit arresterad? Ja
Blivit kär vid första ögonkastet? Kanske
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Typ
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej?
Haft ett one night stand? Kan man säga
Busringt till nån? haha ja

Sju saker du älskar att ha på dig:
1. Kjol
2. Stora tjocktröjor
3. Jeans
4.
5.
6. 
7.

Sex saker du gjort idag:
1. Vaknat
2. Klätt på mig
3. Ätit frukost
4. Åkt buss
5. Haft lektion
6. Ehhhmmm... gjort annat än det jag ska på lektionen? Det här med andra ord.

Fem favoritsaker:

1. Min mobil
2. Min dator
3. Mina hörlurar + mp3
4. Mina vänner
5. Mina tv-spel

Fyra personer du kan berätta allt för:
Ehhm... Alltså ingen egentligen som jag berättar allting för.

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Bådeoch
Choklad eller chips? ÅH svårt val. Choklad.

Två saker att göra innan du dör:
1. Tjäna mycket pengar
2. Bara åka iväg nånstans ett tag utan mål.

En sak du ångrar:
Mycket alltså :d

saft

Jag är nog sjuk. Jag sitter och dricker vatten och äter morötter istället för att rusa ner till tobaksaffären och köpa cola och godis. Okej, egentligen tänkte jag göra saft men det hade vi tydligen inte hemma.

Jag vill ha saft.

time will tell

Your lover and baby will cry
but your presence will always remain

bajs

Jag har seriöst lust att mörda någon.

skoltidning

Jag har textkommunikation men jag är klar med min notis så haha. Läraren sa att hon gillade den så den kanske kommer med i skoltidningen. Får väl se. Jag och två till intervjuade tre personer i skolan om etik och moral på internet, eftersom vi hade en lektion om det igår. Min grupp var sjukt jävla tråkig men sen fick jag skriva notisen själv så det gick bra ändå. Jag jobbar hellre själv, jag hatar att ha grupparbeten i skolan.
Min mamma började prata om problembarn som måste omplaceras när jag sa det till henne. Tack, mamma.
Vår skoltidning är by the way väldigt tråkig. Jag vet inte vem som skulle vara intresserad av att läsa om Lasse Åberg. Eller hahah Malin kanske, hon gillar ju Sällskapsresan så. Fast vem gillar inte Stig Helmer...

Jag orkar inte sitta här längre, jag vill bara sluta så man får gå och äta lunch. Känner mig dålig för att jag inte hjälper resten av min grupp med notisen de håller på skriver. Men jag kan inte samarbeta med en av dem, han vägrar komma på något själv och vill att alla andra ska göra jobbet åt honom.

cordell


snö

Det snöade igår, jag vill att det ska snöa mer. Det ska snöa massor, så att man riktigt måste pulsa sig fram på elljusspåret och det blir ljust på kvällarna av all snö. Jag vill dra in till Gamla Stan imorgon med min kamera, kan försöka övertala Anna att följa med. Hittade asmysiga ställen på smågatorna kring slottet och Västerlånggatan i lördags. Seriöst, det var det mysigaste jag vart med dom, och med snö och julstämning också...
Jag vill ha julstämning men jag vill inte fira jul?


Jag älskar den här bilden, tog den från balkongen förra vintern.


jag har lärt mig ett nytt ord

på engelska:

Porridge.

Det betyder havregröt.


Nu vet ni det.


önskelista

Min mamma är skitsur på mig, jag vet inte varför. ska se på nästa veckas AA-avsnitt nu om dom ligger uppe, annars ska jag se på sista halvan av Sagan om ringen.

Det snöade idag, fast den är borta nu.
Jag borde skriva önskelista, fyller år om.... exakt två veckor, så here we go:
- Pengar. Massor av pengar.
- En söt pojke.
- Happiness

Okej jag kommer inte på nåt materiellt som man faktiskt kan köpa, men det är ungefär det jag vill ha. Sen är ju alltid böcker och filmer nice, menmen.

Eh ja jag måste tydligen ersätta en duk som det kom ögonskugga på i fredags. Inte bra.


suger

Jag suger. Har huvudvärk.
Försökte få kontakt hela kvällen igår men du hade inte mobilen igång. Pratade med helt fel person och var helt söndergråten.
Annas mobil är borta/stulen.
Jossan däckade.
Jag har rökt sönder min hals.
Jag vill ha cigg.
Min mamma är på väg hem, orkar inte träffa henne. Hon kan åka iväg för gott. Det är ögonskugga på duken i hallen. Helvete.

Jag är så jävla dum i huvudet, man ska inte hålla på smsa sådär. Man ska inte försöka få kontakt med personer man itne borde prata med när man är full.


hlvette

jag är skitpacckad och saknar digsom helvete. jag gråtersom en jävla idiot men du har inte mobilen igång
helvetehelvetehelvetehelvetehelvete.


tönt

Dagens låt: Cranberries - Cordell
Dagens frisyr:  Ehhhh vanlig
Dagens smink: Nästan inget. Ooooh jag är så naturlig.
Dagens klädsel: Kjol, strumpbyxor, knästrumpor, No remorse-tröja (Hahahah jag gör fortfarande reklam för dom fast jag slutat spela.) och tjockiströja
Dagens händelse: Jag VAKNADE I TID. WOW. Och redovisade bokomslaget,
Dagens planer: Sollentuna, och sen vara social i kväll
Dagens vill ha: SUBWAY </3 Och en massa pengar.
Dagens saknad: mhm..
Dagens drog: Haha
Dagens finaste: ?
Dagens måste: Äta... jag har inte ätit varken frukost eller lunch. Och inte missa tåget
Dagens dricka: Coooola
Dagens köp: Lussebulle och cola
Dagens skönaste: Haha
Dagens mat: Lussebulle bara än så länge
Dagens sjuka: snorig </3
Dagens kärlek: ..
Dagens mående:  ..

squalid???

Ska till Sollentuna sen, ta nåt tåg från Centralen 14.50. Jag kommer ingen vart med min satans läslogg, orkar inte läsa boken. Min skola har en fetisch för läsloggar och texter om en själv. På fyra veckor fick vi fyra uppgifter som handlade om att man skulle skriva om sig själv. Seriöst.

Btw, är det någon som vet vad fan i helvete Squalid betyder på svenska? Eller Squalor om du föredrar det. Cp-ord som inte finns med i wordfinder.



som vi lärde oss vid barnsben

du kastade mitt hjärta till rovdjuren
trampade, sparkade,
slet sönder mitt innanmäte
men jag kan ändå inte säga
att du gjorde mig något ont
för vi lekte med varandra
som vi lärde oss vid barnsben,
är man med i leken
får man leken tåla


cranberries + spyro = <3

Jag älskar den här låten.



Jag har spelat Spyro II på PS1 i typ två timmar nu. Jag älskar det och blir bara nördigare och nördigare.

man lär sig nåt nytt varje dag

och igår lärde jag mig att man tydligen blir jättefull jättesnabbt om man för upp alkohol i rumpan. Vad fan, varför i helvete skulle man göra det? Äckligt, och man kan tydligen dö av det.

lära sig av sina misstag, yeah right.


Hur lyckas man göra nästan samma misstag två gånger på ca tre veckor? Det värsta är att jag inte har så jättemycker ångest den här gången, jag borde vara helt nere nu. Istället förtränger jag det bara, occh det är inte likt mig som brukar älta saker tills jag gråter. Jag är okapabel att lära mig av mina misstag.

Jag försov mig imorse för jag suger.

Sorry son, this is what i've done lalalalal


Såhär glad var jag när jag kom hem idag. Missade hållplatsen när jag skulle av bussen från Gullmars så fick gå hem från haga. Mina kinder ser asfeta ut och min mun cp. Mitt hår blir inte så jävla snyggt när det regnar.

Har fetigt med ångest tralalal <3

Jag måste bara påpeka att mitt hår är helt cp idag, jag fick värsta fjortisfrisyren av att sova med blött hår.

Nya färgen vart lite för mörk och lite för lite röd, men jag gillar den ändå. Ville ha mer röd/ljusbrun, men whatever.


nameless struggle


Sitter i skolan, har engelska. Väntar på min tur att få feedback på jävla brevet som jag inte ens är klar med. Har knappt skrivit ett A4, behövs åtminstone ett och ett halvt tror jag. Ööööh tema i eftermiddag, men jag tänkte inte skolka, för då kommer min onda cirkel bara go on i evighet. Mitt studiebidrag klarar liksom inte mer frånvaro nu, jag var till och med på bg:n imorse. Go Frida, go.
Jag har inget batteri på min mp3, så jag kan inte ens lyssna på musik under lektionen. Dte är nästan ingen i min klass som faktiskt pluggar under engelskalektionerna, alla antingen bloggar, lyssnar på musik, är inne på bdb eller gör annat som inte har med skolan att göra. Jag måste göra en powerpoint till i eftermiddag om en samhällskritisk svensk låt. Jag har redan gjort en, men valde Cranberries - Zombie, som liksom inte är på svenska, så jag måste tydligen göra en ny </3
Hihi jag måste fortsätta med mitt brev nu, men jag vill inte för jag orkar inte skriva mer av skiten. Jag vill ut och röka, men Anna är inte här än och jag vill inte gå ut själv. Hon kommer få ett helvete i vinter, för jag tvingar ut henne hela tiden <3

Btw så har jag lyssnat på Cranberries hela helgen. Den som inte har hört You and Me, Cordell eller Ode to my family MÅSTE gå in på youtube eller nåt, det är en order.

grönt

Alltså nu är det såhära gott folk att MALIN GAMST har vart söt och petat lite på designen till min blogg <3 Jag suger på sånt och fattade itne så mycket så hihi. Eh jag ska ut med hunden eller nåt nu.
Det var nästan trevligt att hälsa på pappa.


test

test

sockerdricka

och våran sjuka alkoholromantik
baby, det spelar ingen roll

fars dag imorgon

Hihi jag ska tona håret/utväxten idag. Bara väntar på att mamma ska komma tillbaka, ute med hunden och köper pizza eller nåt.
Min nya tändare funkar inte.
Sen ska jag till Malin och se på film, mys.
Jag pantade burkar åt mamma idag, gå ner till affären med en påse fylld med starkölsburkar liksom hehe. Sen har jag en hel låda i mitt rum fylld med tomburkar, cola och gin. Kan inte panta ginburkarna när mamma är hemma liksom.



Vi ska till Kolmården och hälsa på pappa imorgon. Inte helt säker på om jag vill följa med, men jag orkar itne argumentera med mamma om varför/varför inte, så jag ska vara duktiga tjejen imorgon och följa med utan bråk. Jag vill bara mörda pappa för att han ringer och säger Grattis på födelsedagen en hel jävla helvetes månad för tidigt och sen ringer och påpekar att det är fars dag imorgon, som att jag skulle ge honom nånting. Jag tror aldrig jag har köpt nåt på fars dag.
Anna: När är det fars dag?
Jag: Anna....
Anna: Okej, fel person att fråga kanske.
Jag: Kanske det. Vet inte, bryr mig inte.

bajs

Jag blir så jävla irriterad på min handledare. Typ får kämpa som fan för att komma upp i tid, ställde kl på halv sju men gick upp halv nio. Sen duscha snabbtsnabbt, klä på mig och SWOSCH iväg till bussen för att inte komma försent. Sen kommer jag hit två minuter innan mitt ph-samtal, och skyndar mig upp till salen bara för att se att jag inte har ph idag, utan min sega cphandledare har utvecklingssamtal hela dagen.
Bara för att jag inte klarar av att gå upp på morgonen och missade bg:n i måndags....

Ska gå och sätta mig på plan sju och vänta på Anna som ska ha engelska. Det är helt dött i skolan på fredagar.


Kåtapa



Fett cool jag är som faktiskt skriver <3 Bilden är från Torö, typ midsommar, och inte särskilt.. eh fin.
Iaf så har jag hamnat i en ond cirkel på Tema-lektionerna i skolan. Jag skolkar, missar nånting som jag måste komplettera, kompletterar inte i tid och får sura mejl från lärare. Går inte på lektionerna för att jag inte vill ha skäll, missar ännu mer osv. osv. Det suger, jag har definitivt mer än 20% frånvaro.

Håller på laddar ner Mononoke Hime, som jag velat se hur länge som helst... bara den är så bra som jag tror, annars blir jag ledsen. Mitt huvud känns jättekonstigt när jag skriver, har huvudvärk och anstränger ögonen alldeles för mycket framför datorn. Jag får liksom en känsla av att jag svävar, och inte alls sitter på stolen. Nu låter det som att jag är full.
Nu ska jag spela Spyro the Dragon, eller SSX on Tour, puss <3

WHAT

GISSA vem som ska börja blogga? Igen. Min förra blogg fyllde jag med skit och känslor som jag inte kunde visa för allmänheten, och jag slutade dessutom uppdatera den. Så, jag ska vara duktig nu <3
Hihi bakgrunden suger för den är inte sömlös som den skulle vara, men lite gullig är den? Jag orkar ändå inte ändra :d

 Tapir.

RSS 2.0