mameshiba




snapple pink lemonade

"A pigeon's feathers are heavier than its bones."


dusty roads

Åker till Torö imorgon förmiddag någon gång istället för idag, och ska småpacka lite nu. Träffade Malin idag, och hennes underbarsöta kissemiss.


översvämning

Det var översvämning i ån i Norberg i veckan, så vi gick ut och tittade lite på allt vatten.








zombie dance

Är hemma från Fredrik nu. Kom hem, åt nudlar, fick reda på att mamma slängt mina jeans med hål i och vart sur. Herregud, hur jävla svårt är det att ringa eller kanske skicka iväg ett sms och fråga, om jag vill ha kvar mina jeans med jättemånga hål i? Ja, dte vill jag men det spelar tydligen ingen roll. Jävla.
Harry Potter var jättebra förresten. Men - Jag kommer inte ihåg från boken att Kråkboet började brinna? Det kanske bara är jag, men..

Åker till Torö imorgon eftermiddag/kväll nån gång och stannar nog hela resten av veckan.

harry potter

Imorgon ska jag se Harry Potter och Halvblodsprinsen, hihi.


hälsade på pappa idag

Malin och jag tyckte tydligen att det var en bra dag idag att hälsa på pappa, så vi åkte dit. Drog ner en massa tjafs från vinden, bland annat mina gamla klistermärksalbum från.. tvåan, trean. Lite gulligt.
Åkte hem igen efter nån timme, gick ut med hunden, köpte kyckling och åkte till pappa igen, för att äta upp hans potatissallad. Vi satt en stund nere vid sjön och myste (mös?), åkte tillbaka och lagade ännu mera mat.
Kom hem vid halv tio, att sitta på en moppe när det regnar är inte alltid så mysigt.


pussbiljetter

Idag har jag köpt hårfärg. Ska klippa mig på torsdag också, jag har knappt gjort någonting alls åt mitt kråkbo på nästan ett år. Klippte mig senast i slutet av förra sommaren.
Min samling av pussbiljetter börjar förresten gå lite överstyr, men erkänn att det är lite imponerande?:

snorungar



Jag dör.

!!!!!!!!

DET ÄR EN FJÄRIL I MITT RUM. Jag exploderar snart.

vakna

Jag har så tråkigt så jag skulle kunna smälta. Ingen svarar på mina sms heller förutom Fredrik, herregud det är väl dags att vakna nu?

Och Rupert Grint har fått svininfluensa.

regnregnregnregn

Var tog sommaren vägen? Det är som en ridå av regn utanför fönstret, och Jack ville inte ens gå ut i det. Åskar gör det också, och jack blir alldeles knäpp och tror att det är någon i trappen som han bara måste skälla på.
Ska gå till bussen snart, vill inte ens gå utanför porten, usch. Min väska går ju inte att stänga heller så allt kommer ju bli dyblött.

KHJFKDS

HERREGUD - man borrar INTE klockan HALV NIO på morgonen. Folk HAR SOMMARLOV och SOVER.

tänk dig för

Om inte du kan sköta dig nu så kan jag lova att varken jag eller någon annan kommer vilja ha med dig att göra. Jag orkar inte mer, gör du det?

axillisme

"Axillisme = Tänder på att ha sex i armhålan."

Jag fattar inte? Det finns liksom inget hål där, kan någon förklara?

min mormor är nice

Olidigt jättevarmt ute. Var i Handen idag, köpte kläder osv, hade inget bättre för mig så. För en gångs skull la jag mina pengar på något jag åtminstone kan behöva, och inte onödigt godis och annat tjockt. Vart en klänning från HM och två par leggings, alltid något. Resten går nog åt till tågbiljetter, men åh vad jag är glad för att jag inte lägger massa pengar på cigaretter längre, har massa pengar över till saker jag önskat mig länge, t ex ett par nya hörlurar. Gillar inte mina skullcandys, dom bara glider av huvudet hela tiden så nu ska det äntligen bli vanliga små.
Var hos mormor också, hade lovat att hjälpa till att dammsuga som tack för pengarna jag fick i måndags. Men det behövdes tydligen inte, så det vart kaffe i stekvärmen istället.

"Jag har hiss, nära till sjukhuset och nära till Systembolaget. Det är allt som behövs."


RSS 2.0