give






Härifrån
Jag vill ha fler fina halsband, jag dör lite varje gång jag går in på Etsy.

prylblogg

Malin gav mig ett förslag; hon tycker jag ska starta prylblogg istället för en "det här är jag"-blogg. Tydligen så säger jag roliga saker när jag hittar grejer jag vill ha, så varför inte? Jag kan ju låtsas att inlägget några scroll nedåt med läderböckerna var en början. Jag måste bara komma på något roligt att skriva om grejerna.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1088226/it-will-all-float-on-alright?claim=buuvfddbjfc">Följ min blogg med bloglovin</a>

snabba cash

Ett endaste litet sms kan få så himla mycket känslor att rulla. Imorgon går jag dit.

Snabba Cash var för övrigt skitbra. <3

legal assassin

Jag borde inte få spela tv-spel när jag bara blir arg så fort det blir svårt.
Imorgon blir det Snabba Cash med Malin och tillhörande pappa!


you don't have to see someone for them to be there. when we say "there she goes", someone else is saying "here she comes!"

Malin, jordgubbste och ett väldigt gott skratt gjorde min kväll.
Jag har i alla fall varit duktig och mejlat fotografen jag ska göra ett reportage om i Foto B till nästa vecka någon gång, så jag kan ju åtminstone hoppas på ett svar. Två och en halv timme av Gun Hammers prat varje måndagsmorgon känns inte helt okej, speciellt inte när hon bara måste rita fula gubbar med nån sorts nervsjukdom för att visa exakt vad varje liten sak hon säger betyder.
Åttonde ska jag till tandläkaren, jag måste tydligen dit eftersom jag inte gick förra året. Det enda jag får höra är att jag har ett fult underbett som kan ge mig spänningshuvudvärk men att dom minsann inte kan göra något åt det "just nu". NEJ MEN LÄMNA MIG DÅ IFRED skriker den lilla rösten i mitt huvud. HÅLL DÅ KÄFTEN OCH SKICKA ALDRIG MER BREV TILL MIG.
Som tur är så slipper jag NäshårsGöran.





Bilder från förra vintern nån gång, när jag var hos pappa.

chocolate brown totoro leather journal

Åh de är så fina så jag dör, ge mig.


1.

2.


snö

Herregud vilken huvudvärk jag har. Sitter i skolan med Anna på Malins dator, jag älskar den. Mötte Malin och Shelby vid tio morse vid Haningevallen, fick kravla mig nerför slänten och lägga mig ner på mage för att hon hade en fotouppgift att göra. Gissa om mina byxor var helt jävla genomblöta när vi gick hem till henne. Hem och äta billys pizza och sen iväg till bussen med både Malins trosor och strumpbyxor på mig. Väntar bara på att klockan ska bli 13.50 nu så jag får gå och redovisa den dumma engelskan jag skrev igår eftermiddag och sen sluta.

grafisk formgivning

Jag älskar såna här sidor. Webshopar och bloggar om och med fint designade förpackningar, burkar, flaskor och så vidare. Jag älskar att läsa om design (Här och The Dieline); Tepåsar med galgar att hänga dem i på kanten av koppen, flaskor med fina wrappers och så vidare. Sånt vill jag jobba med. Men då skulle jag nog ha valt Grafisk formgivning och inte Foto. Jag ändrar mig alltid i sista sekund. Såklart.

maskrosbarn

Ibland undrar man vad man har föräldrar till. Men min mamma är bäst för vi kan gråta tillsammans.
Ikväll tänker jag inte prioritera engelskan, jag tänker prioritera pappas brev. På mammas gamla brevpapper.

bakgrun

Hittade en jättefin bakgrund, men jag förstår inte hur jag ska få den att bli sömlös? Skarvarna förstör liksom lite.

gammalt godis


how many times

Tänkte bara skryta ännu lite mer om att jag faktiskt har fått MVG i Mediekunskap, trots att jag lämnade in i princip alla uppgifter försent.
Ledig idag, vaknade ungefär hundra gånger emellan sju och tolv, innan Jack kom in till mig klockan fem över ett och tyckte att nu får du minsann ta och gå upp! Har suttit hela dagen och förbannat Com hem för att vårt internet slutar fungera hela tiden, för att sen gå igång igen efter någon timme. Får väl se om det här går att publicera. Jag är klar med alla gamla fotouppgifter från Foto A också, och på måndag börjar B-kursen. Får hoppas att jag gör bättre ifrån mig i den!
Nu ska jag fortsätta spela Syberia. Utan att bli arg för att jag inte klarar det utan Youtube... eller i alla fall försöka.


inner beauty is a joke, kill your hunger with a smoke

Länge sen jag var inne här. Eller, inte länge sen, men ungefär en vecka. Skolan började idag, efter många timmar av 3D Rollercoaster på mobilen lyckades jag somna nån gång efter tre, men jag är ändå inte trött. Trots det så känns inte två och en halv timmars fotolektion fylld med gnäll över pyttesmå ljusfläckar och felaktiga upplösningar helt okej en måndagsmorgon.
Snabbt in till stan med Malin efter lunch, sen hem och springa efter Jack på Haningevallen. Två-tre decimeter snö måste ge otroligt bra kondition om man springer i det varje dag. Jag och Malin hade i alla fall en liten.. fotosession nu på kvällen. Jag stod modell i horskor och sletna converse samt knästrumpor.
Så ja. Pics by her, redigering by me.





ankisar

Väldigt, väldigt tomt här. Har vart hos Fredrik i över en vecka, bytt julklappar och firat nyår, tack älskling för jättefina örhängen och Black Books! Jag är dessutom en skjorta, en tshirt och några gröna plagg rikare.
Seg seg seg dag idag, men jag har vart så himlans duktig att jag städat hela mitt skrivbort samt det mesta på golvet, nu är det bara dammsugning kvar. Det bor luddiga djur under min säng.
Kall, kall vinterpromenad, men fina ankor i alla fall;

RSS 2.0