i thailand får man inte kissa på kungens porträtt, men det får man i sverige

Det är nyårsafton idag, och jag, Jossan och Anna har ingenting att göra ikväll.


vykort

Jag fick vykort av pappa idag.
Hoppas du mår bra, jag saknar dig så mycke, det blir bätre snart, pemetion en gång i månan

Hans handstil var så läskigt välbekant och hans stavning är horribel, men bara att läsa vykortet och försöka tyda hans ord fick mig att börja gråta hysteriskt. Jag hade tänkt att slänga kortet om han skulle få för sig att skriva, men jag kan inte. Jag har det som bokmärke i Twilight nu. Det märks hur mycket han saknar oss, och jag får så dåligt samvete när jag tänker på att jag knappt saknar min egen pappa.
Fast jag vet ju att jag har absolut ingenting att så dåligt samvete över, den som ska ha dåligt samvete är pappa.
Jag hörde mormor på julafton "Frida känner sig väl sviken och arg, det är nog därför hon är som hon är"
Jaha, hur är jag då?

Jag är helt instabil, för första gången så märker jag själv att mina tabletter är i fel dos, och jag kan börja gråta av ingenting. Fyfan.

nyår?

Det vore trevligt om i alla fall någon kunde kommentera någon gång.
Ska till stan med Jossan och Anna, men Jossan är seg och är i stallet.

Jaha vad ska alla göra på nyår då? <3

segt

Ligger i sängen, väntar på att Jossan seg ska logga in på msn. Borde gå upp och kolla Jack, men och inteeee. Ingen kul inne på msn heller, i alla fall ingen som jag har lust att prata med. Eller jo kanske, men jag vet inte om jag vill.
Halva min kontaktlista heter nåt i stil med "random namn<3", känner mig fett med ensam. Uschablö. Den här bloggen börjar bli lika emo som den förra. Woho, verkligen.
Jag har hur mycket konstiga bilder som helst på den här datorn, och de flesta är bara skit.






produktiv

Jag har vart ganska produktiv idag faktiskt, tycker jag.
Vaknade med klåda överallt, trött och död och ville egentligen inte åka iväg. Men vi släpade oss in till stan med tåget från Handen, och träffade pappa utanför en restaurang vid centralen. Jag började nästan grina när jag såg honom stå och vänta, jag känner mig som världens mest värdelösa anhörig, jag har inte ens ork att sakna min egen pappa som kommer vara borta i ungefär ett halvår till. Fyfan.
Pappas "sambo" Chico hade nån restaurang där så vi ät jävla mysko kinamat till frukost/lunch. Nånting som såg ut som små vita bollar i grå sås, ungefär samma konsistens som snor. Jättesött bröd, och gissa vad jag har ätit? MANET. Klå det. Den var som strimlad och såg ut som dallrande pasta, fast genomskinlig. Smakade sesamfrö och slem, bara halkade ner i halsen.
Man lär sig ju nåt nytt varje dag, och idag lärde jag mig hur belgisk choklad och maneter smakar.


I alla fall så gick vi runt och kollade på kläder, pappa var snäll och betalade massor åt mig. Tack pappa. Det var min och Sofias julklapp, att han betalade allt. Köpte en skjorta, tights och en sjal. Grått alltihop, hela jag går i gråskala. Min naturliga hårfärg är för helvete gråblond. Senare mötte vi Malin och Frank vid Västerlånggatan, och gick runt ett tag innan jag och Malin drog iväg på bio, andra dagen i rad för mig.

Såg Vi hade i alla fall tur med vädret - igen. Svenska filmer när dem är som bäst, underbar haha. Åkte hem till Malin sen och såg på Sunes Jul igen.

"DET HÄR SKA JAG PRATA MED FACKET OM!"


kan inte sova

Jag har inte grinat såhär mycket sen jag söp mig full hos Anna. Jag har ingenstans att ta vägen, kan inte ens sova bort problemen. Vet inte var jag ska ta ut allt. När jag väl börjar kommer det upp mer och mer och jag kan inte sluta, det bara rinner och känslan av att inte ha nånstans att ta vägen blir bara mer och mer påtaglig. Vad ska man göra då?

Jag måste sova, ska träffa pappa imorgon, jag vet inte om jag vill. Jag saknar honom inte.

vi glömmer aldrig
och vi är för svaga för att motstå

kan inte du ha en VANLIG 40-årskris???


Det var total jävla mellandagshysteri vid Sergelgatan, det gick knappt att komma in på Gina Tricot, så nån jävla bh för 99 kr vart det ju inte. Underkläder på hm istället. Anteckna anteckna. Sen gick vi lite impulsivt på bio, såg Allt Flyter. Bra film.


död

Jag ska till stan med Jossan söt snart. Jag vill köpa en bh.

Dödstrött.

konstigt

 
Ungefär samma bild, utan blixt och med blixt.
Kom hem från Mormor och var helt blä, ville bara gräva ner mig och gråta tills ögonen blöder.
Sen ringde en Philip mig helt plötsligt och lurade in mig till stan för att träffa honom och Elias och ja vi gick runt lite och tog sen tåget hem. Fattar egentlgen inte varför han skulle ha dit mig.

Känns konstigt. Vet inte riktigt. Orkar inte, vill gömma mig nånstans. Trasiga ben. Usch ble äckligt.

värdelös

Fuck this. Jag orkar inte. Jag känner mig helt värdelös, jag duger inte. Jag duger inte ens till att fira jul. Jag fungerar inte. Vet aldrig vad jag ska säga, hur jag ska bete mig. Vill bara stänga in mig där jag får vara helt ifred.

Helst av allt vill jag flytta hemifrån nu. Med en gång. Hjälp?

julafton, fortfarande, tyvärr.

Jag höll på somna i soffan förut mitt under Tomten är far till alla barnen, så så fort mormor och Anders hade gått och jag vaknat till tillräckligt mycket så sa jag att jag skulle gå och lägga mig och stängde in mig på rummet. Jag är inte särskilt trött längre, men håller på börja grina nåt otroligt.
Är jätteglad över julklapparna, tre första böckerna i Twilight-serien, massa pengar och smink. Jag tog inte en enda bild, hade egentligen tänkt dokumentera allting i bilder, men orkade inte.
Jag fattar inte varför jag inte kan bete mig som en normal människa, jag klarar verkligen inte av alla förväntningar som folk har på en när man fyller år eller när det är jul. På min födelsedag grät jag mer än gjort sammanlagt på flera år, och nu håller jag på att få ett riktigt jävla psykbryt. Jag vill skrika tills halsen blöder och jag vill bara åka iväg nånstans, varsomhelst, där ingen ställer miljoner krav på att man ska vara duktig. Jag klarar inte av alla familjehögtider, jag får bara ångest och kan inte njuta av stunden. Det jag önskar mig allra mest nu är en normal, fungerande familj.
Mina ben är trasiga och jag har ingenstans att ta vägen. Mest ångest får jag när jag är hemma, och var fan ska man ta vägen när det är i hemmet ångesten kryper till? Ändå får jag dåligt samvete när jag till exempel sover borta hela helgen, eftersom jag står min mamma ganska nära även fast jag helst av allt vill sparka skallen av henne.
Jag vill ha ork att umgås och klara av sånt här, men alla dagar på senaste tiden som tillbringats med familjen på diverse påhitt och celebrations har ju bara slutat med gråt och skrik. Jag har inte nerver nog att klara alla högtider.

Jag kanske kan rymma från mormor imorgon, träffa någon inne i stan. Jag vill träffa Jossan, som jag tycker jag träffar alldeles för sällan. Och Sandra, som jag nog träffar ännu mer sällan.
Kolla på kläder, fika, ha det mysigt bara. För pengarna jag fick på födelsedagen och i julklapp.

Sofia sitter och hostar i vardagsrummet. Kan inte dom jävla idioterna bara gå ut med hundfan så jag slipper höra mamma snubbla omkring i vardagsrummet? Jag har bara en förälder för tillfället, men inte ens hon kan bete sig ordentligt.

julafton

Det är julafton nu.
God jul, antar jag.

julstämning ???

Jag har verkligen noll jävla julkänslor, och julstämningen här hemma är pinsamt dålig. Mamma är rabiat av julstress och gormar och skäller på allt. Förlåt så jävla mycket för att du fräser åt mig och jag fräser tillbaka. Men då blir det ett jävla liv och då är det lika bra att gå ut med hunden eller stänga in sig eller vad fan som helst, bara jag slipper dig.

Det känns verkligen inte som att det är jul, inte nånstans. Jag vill ha en normal familj, men flera syskon, lyckliga föräldrar som fortfarande bor tillsammans och kan umgås utan att vara otrevliga och dryga. En familj där man inte behöver väcka sin mamma klockan 6 varje kväll för att hon har somnat till. How about en mamma som inte blir arg så fort man råkar göra fel, eller kanske väcker henne för många gånger för att man råkar bli lite deprimerad av att se den enda föräldern man för tillfället har, ligga och sova i soffan för att hon håller på gå in i väggen? Det är inte mitt fel att min mamma stressar tills hon gråter blod, eller att hon måste gå upp klockan halv 5 varje morgon för att hinna gå ut med hunden och dricka kaffe innan hon väcker Sofia och går till jobbet. Det är väl inte mitt fel att hon skaffade en jävla hund som jag inte ens ville ha, som hon visste skulle ta jättemycket tid och hon stressar sönder för att hinna gå ut med?

Jag vill fira jul med en normal familj, utan psykbryt och utan all jävla stress. En familj som börjar i tid, som tar sig tid att pynta och göra fint, istället för att bara stressa tills ögonen blöder i sista sekunden. Kan man byta familj, som i Synsam-reklamen, som gick för ett par år sedan? Gå till kommunen, förklara läget och få sätta sig ner med en katalog med familjer att välja mellan. Det vore nåt, va?

Det enda som påminner mig om att det är jul är granen som för första gången på 10 år faktiskt är fint pyntad, och all julmat i kylskåpet.
Jag vill inte ens tänka på vad mamma kommer vara stressad imorgon.

julklappar

Jag har inte köpt en enda julklapp. Faktiskt. Alla går omkring och pratar om vad de har köpt eller ska köpa till sina föräldrar och syskon, men jag har inte köpt nåt varken till mamma, pappa (han förtjänar ingenting ändå.) eller Sofia. Till och med Malin har köpt julklapp till Sofia!!! Jag känner mig asdålig. Men liksom, jag har inte haft pengar till det osv, och dessutom, vad ska man ge sin mamma som inte har ett enda genuint intresse? Seriöst. Det enda hon gör är verkligen att jobba, laga mat och städa osv. Hon hinner aldrig ens läsa en bok. Jag fattar inte hur hon orkar, snart går hon in i väggen, jag lovar.

dan före dan

Jag vet inte. Dagen innan julafton. Deprimerande. Jag känner absolut ingen julstämning, jag vill åka hemifrån men det verkar inte som att någon har tid eller lust att åka till stan med en Frida som är lite förstörd av julstressen. Dessuatom är det flera jag inte får tag i heller, så jag vet inte. Jag har inte köpt en enda julklapp, fortfarande. Jag känner inte att jag behöver köpa nåt till min familj, det känns onödigt eftersom de ändå "inte ska ha nåt". Säger man så så får man bli nöjd om det blir så.

Jag drömde världens sjukaste dröm inatt. Jag var i ett jättestort hus, första trodde jag det var pappas hus men det hade fler våningar och mer möbler, så nej. Men så gick jag ner till nedersta våningen och i trappan ligger en dildo, men helt plötsligt förvandlas den till nån sorts leksakshund. Så jag sprang uppför trappan igen och helt plötsligt satt jag på bussen. Jag klev av, och så vet jag inte, men jag tror att jag sparkade lite på personen framför när han/hon skulle av. En kort kort stund var jag ocksa på parkeringen utanför Kunskapsskolan. Väldigt förvirrande.
Dessutom så drömde jag att min morbror hade köpt ett jättesort svart paket med guldsnören till mig.

Jag vill göra nåt idag, men jag vet inte vad. Orkar inte bara vara hemma. Usch. Jag får krypningar av att inte göra något på en hel dag, bara ligga hemma och.. dega.

men det känns ensamt just nu

Var gör man av de tankar man inte kan dela med sig till någon av? De tankar man inte vet vem man kan lita på med dem i sina händer. Vad gör man när man saknar någon som kan ta hand om just de tankarna, men inte vet var man kan hitta denne?
Var hittar man en sån person? Jag vet att jag har flera runt omkring mig, men det känns ensamt just nu.

nyår

Vad ska alla göra på nyår? Jag vill ha champagne på nyår, och fest. Wiho.

Det här är i alla fall den jättesnygga julgranen som mamma och Christian fixade häromdan. Dålig bild, men den är ändå bara för att visa så.


polarexpressen

Malin och jag tänkte ha Harry Potter dag idag, så den jävla sadisten tvingade upp mig kl halv elva för att möta upp henne på morgonpromenad kl elva. I alla fall så hann vi se ettan, tvåan tio minuter på trean och lika mycket på fyran innan hon skulle gå. Ska se på trean sen när hon kommer tillbaka, medans så ska jag se på polarexpressen tror jag. Den verkar lite konstig, men jag har för mig att den är lite gullig, har sett den förut.
Håller på halft planerar nåt sorts nyårsfirande med Jossan och Andreas på msn, men vi kommer inte fram till så mycket. De frågar vilka jag vill bjuda. Jag kan bjuda Malin, men liksom that's about it. Vem fan mer skulle jag bjuda? Jag har inte så många vänner, så att säga <3

Mamma och Christian klädde ju då granen i förrgår, de snodde en gran på pappas tomt. Men han lär ju inte lida av det direkt. Right?
Att tillsammans försöka räta ut alla knutar och snurror på ljusslingorna är världens säkraste skilsmässoorsak. Börja bråka om vem som ska sätta upp stjärnan i topp eller vem som ska sätta i kontakten till ljusslingan när den väl är uppsatt, och skilsmässan är ett faktum innan ett år har gått. Wiho.
Jag fotade sönder julgranen och alla smådetaljer i hallen igår. Bilden är på den otroligt fantastiskt fula (den är ful på samma sätt som min bibliotekarietröja..) tingeltangel plingklockgrejen som Sofia köpte på marknaden vid templet som ligger här i närheten...
Fina färger i alla fall, och jag älskar mig kamera högt. My precioussssss.
Det känns som att jag bara försöker dra ut på det här inlägget, för att göra det så långt som möjligt. Nej nu ska jag se på Polarexpressen.

jag ville vara lite duktig


smådjur

Jag har städat klart, inga fler smådjur under min säng inte. Wiho <3

ben & jerry's

All work and no play makes Ben and Jerry dull boys

i skuggan av värmen

Känner mig ganska duktig, det är mycket finare i mitt rum nu. Fast jag måste dammsuga bakom sängen... Mamma hotar med utegångsförbud imorgon också, och säger att det kommer börja leva små djur där bakom om jag inte dammsuger nu.
Orkar inte städa mer, viill läsa. Håller på med en asbra bok, köpt på Myrorna för 10 kr hehe. I skuggan av värmen av Lotta Thell. Handlar om knark och missbruk och woho, den är skitbra. Har kommit ganska långt.
Läste ut Fri för några dagar sen. Vart ganska besviken över slutet, men uj den var bra.

Jag stör mig lite granna på min bloggdesign. Funderar på att byta tillbaka till den jag hade innan. Ska jag?
Dessutom blir alla ord i rubrikerna så att dom börjar med stor bokstav, även fast jag alltid skriver dom helt i gemener. Menmen. Ska jag byta tillbaka? Help me.

i just don't know what to do with myself


Smeten till Pridekakan vi gjorde åt mig, Malin och Sandra som fyllt/skulle fylla år.
Kladdkaka med O'boy istället för kakao och en hel burk strössel i. SÖTT.

julgodis

Klev upp vid två idag, helt död, äckligt varmt i mitt rum även fast vädringsfönstret vart öppet hela natten. Ska baka julgodis nu <3


chocolat

Mamma är skitsur på mig för att jag struntade i skolavslutningen idag <3 Men jag kände inte direkt att jag hade något där att göra, sas. Hon kom hem och jag låg fortfarande i sängen, så... ja. Jag har utegångsförbud imorgon och måste städa rummet he-he. Både Jossan, Anna och Sandra var här idag, det var första gången som vi träffades alla fyra sen Sandras halloweenfest. Jossan stannade till strax innan tolv, vi såg på Twin Peaks - Fire walk with me.. Fy fan vad den var läskig, seriöst. Bob är äckligaste gubben ever, och Leland Palmer var inte direkt... den man trodde att han var, sas.

Det här inlägget skulle ju då publiceras igår, men min dator cpar sig.....

dödsstraff att vakna kl 8

Jag orkar inte.
Jag hållerpå att spy av hunger, måste-äta-lunch. SKYNDA ANNA. Jag svälterrrrrrrrr.
Jag har skickat in min debattartikel.. Hihi nu har jag ingenting kvar att göra i skolan, förutom lite matte, men den räknas inte riktigt tycker jag. Jag känner mig duktig. Längtar till mellandagsrean, så jag kan använda mina födelsedagspengar. Jag vill in till stan. Jag vill ha ett liv.

Jag drömmer konstiga saker. Mamma ringde kl 8 imorse för att kolla så att jag inte försovit mig (Hon litar inte på mig en sekund...), och antagligen så sov jag fortfarande, för först trodde jag att det var klockan som vibrerade mot bordet, och sen när jag kollade på den och såg att den var 8 och dags att gå upp, flyger det nån jävla konstig tanke eller röst genom huvudet på mig. "Det är dödsstraff på att vakna kl 8"
Jaha... jag gick upp fem över åtta istället, just to make sure. Jag vill inte få dödsstraff. Det var som att nån sa det inne i mitt huvud. Jag håller nog bli schizofren, hör röster och skit. Jättebra <3


Jag saknar min bok som försvann när jag var full hos Anna... Eric. Den var bra :(

mksl.,s f

ndhsrekjhfkjdsfniugrelhnmfdcxzja

BLÄ

anna dricker upp mitt kaffe

Som sagt så är det ganska meningslöst att skriva när ingen läser, men jag gör det ändå.
Malin var i min skola igår. Vi var duktiga och satt kvar till fem för att göra idrottsteorin.. och spela kort med några jag aldrig sett i skolan förut.

Mina allra sista pengar gick åt till kaffe nyss... Anna snyltar.


Jag vill julpysslaaaaaaaa. Fortfarande.


meningslöst

Jag håller på med min krönika, har textkommunikation. Vi skulle visa våra artiklar för varann, men jag suger på att ge kritik till folk jag inte känner, och jag är inte världens bästa på att ta kritik heller, sitter bara där jakande och "aa" "mm" "okej". Jag vill inte höra vad mina sugande klasskompisar tycker... jag vill höra vad läraren tycker, det är det enda jag bryr mig om. Det är hon som sätter betygen, inte de andra i klassen. Får hoppas att det går lika bra på den här uppgiften som det gjorde på argumentationsanalyserna och det andra jag lämnat in hittills i svenska och text.
Skriver en krönika om gårdsbandsfestivalen, har fullt upp just nu med att ändra styckeindelning och försöker få de olika delarna att passa ihop. Jag lyckas alltid hoppa helt åt helvete mellan olika saker.

Jag måste leta reda på bilderna jag tog i Jönköping. Det var bara typ tre st eftersom kamerabatteriet tog slut, men ändå. Har dom på datan hemma, gissar jag. Fast var skulle dom annars va.

Meningslöst.

ergonomi

Jag orkar inte, ingen läser ändå ju. Eller hur?

Håller på skriver om ergonomi, strålning och SAR-värde till idrottsteorin. Bajs. Jag funderar på att satsa på MVG i svenska och text, istället för VG. Och kanske MVG i engelska också. Vi får se vad jag får på broschyren. Hihi. Fick iaf MVG på läsloggen.

Jag vill julpyssla... klippa och klistra och skriva.

spasmer

Jag får spasmer på msn. Seriöst, jag loggas ut hela jävla tiden. Och bdb dampar också.


live in montreux

Welcome to my nightmare
I think you're gonna like it
I think you're gonna feel -
You belong


bajskorv

Jag är dum i huvudet. Men i alla fall.
Jossan och Anna sov här till idag, det var mysigt.

det funkar inte

Du sa själv att du brydde dig om mig, att vi kände varandra för bra för att det skulle bli såhär. Även fast det låter naivt så är det väl klart som fan att jag tror på dig när du säger så? Men nu fattar jag ju att det bara var lögner för att göra mig mindre ledsen, för att jag skulle må bättre för stunden. Du bryr dig verkligen inte ett skit om mig. När du säger sådär så måste du ju ta ansvar för det? Hålla vad du lovar och inte bara säga saker du inte menar, du verkar inte förstå. Det funkar inte bara på dina villkor, säger du sånt får du hålla det.
Kan det verkligen gå så fort? Jag känner mig som ett tidsfördriv. Du bryr dig verkligen inte, jag börjar undra om du ens gjort det.

there was a barber and his wife, she was his reason and his life

Jag hatar slutet på Sweeney Todd, det är så jävla sorgligt. Jag vart jättebesviken när det inte fanns nåt extramaterial med på filmen. Ble.


Skitbild, men det är ändå bara utfyllnad så. Bloggen är fylld av skit, jag skriver ingenting meningsfullt.


somebody, somebody, look up there

Herregud ska det vara så svårt att kommentera? Era bajskorvar.

Pluggar teori idrott och ser på Sweeney Todd, det är mysigt.

önskelista tagning 3

Okej en till update av önskelistan
1. Pengar
2. Tapir
3. Happiness (Fortfarande... skaffa det på burk åt mig)
4. Pierca mig i läppen
5. Mera pengar
6. En räv


broschyr

Yay jag är klar med broschyren. Broschyren som inte behöver vara inlämnad förrän nästa termin. Känner mig sjukt duktig, nu har jag en sak mindre att oroa mig för nästa termin. Jag kanske ska börja göra alla skolarbeten i InDesign, det blir roligare så.

ph

Jag har inga lektioner idag, men Anna tvingar mig att sitta kvar efter mitt Ph och vänta på när hon har rörlig bild i två och en halv timme... Fast lika bra det, borde göra klart engelskan så att jag kan skriva ut och lämna in den och sen jobba med annat.

By the way så är min handledare lite granna inkompetent. Förvirrad, mesig, nervös, osv.

snart klar

Jag är snart klar med broschyren i Engelska!! Och efter det är det bara svenskan/religionen och idrotten kvar, woho. Känner mig skitduktig. Har jobbat som ett djur med broschyren i InDesign, det är faktiskt lite kul. Letat bilder, skrivit, letat ännu fler bilder, dampat för att bilderna är för små och så vidare. Hihi.

Jag har massor av såna här bilder på datan nu, använt till broschyren.
Och idag ska ekonomiuppgiften in... Jag har missat massor av lektioner och kommer få skitbetyg på den här delen. Isch. Jag gillar inte Excel.

kunskapsporten

Känner mig fett duktig som bloggar varje dag.

JAG FATTAR MIG INTE PÅ GYMNASIETS KUNSKAPSPORT HERREGUD MAN HITTAR JU ABSOLUT INGENTING. BAJS.

don't look back in anger


Jag är inte arg längre, bara lite ledsen. Det känns bara så konsigt att det kan ändras (jag höll på skriva ändtarm...) så pass fort, att det faktiskt går så fort och sen är det över. Man kan inte uppskatta något förrän det är över, man fattar inte hur bra man har det och hur lycklig man borde vara förrän allt är borta och det är slut. Med stora bokstäver.
Förstår inte.

pepparkakor

Pluggar matte och blä seriöst jag är sjukt dålig på det. Hatar allt som har med geometri och ekvationer att göra.

Ska bara pepparkakor med Malin idag, hihi.


tema

Min powerpoint visades nyss för klassen. Haha det var ingen som lyckades identifiera tapiren ordentligt. Det var en som gissade på det men inte var säker... Vad är felet, vem fan vet inte vad en tapir är?

Okej, att göra:
- Datakunskap - Excel
- Idrottsuppgifter - Stress, Hälsodagbok, Ergonomi
- Tema 2 uppdrag utkast 18/12
- Musikartikel utkast 16/12
Och tusen grejer till. That sucks.

 
Jag vill ha sommar. Jag vill ha varmt väder och kärlek och lite sådär. Jag får spasmer på det jävla mörkret som kommer redan vid två-tre.
Nu har jag Tema.

all by myself

Förlåt Malin, men jag orkade inte ha det gröna, och jag ville pröva själv :(

Men jag gillar det randiga, made all by myself. Är inte klar än, ska pilla lite imorrn också, mne nu måste jag liksom göra klart svenskan.
Tycks?

tori amos

My screams got lost in a papercup
I think there's a heaven where the screams have gone


andra avenyn

ALLTSÅ OH MY GOD GREGER ÄR BÖG

Förlåt för spoilers men OMG

promise


Hihi jag har avsnitt 7 av Twin Peaks på skoldatorn. Jag har asmycket att göra men liksom det är mycket roligare att se på film än att skriva argumentationsanalyser...
Imorgon ska jag plugga arslet av mig, det är ett löfte.

tråkigt


Mina inlägg blir bara tråkigare och tråkigare, så in med en bild. Jack puffar på Shellby.

fibrer

"Man brukar säga att om man äter fibrer så får man ett rikt inre liv. Vad tror ni man menar med det?"
"Att man får en stark själ?"
"Jag menade mer att magen kommer igång och så..."

textkommunikation

Okej, håller på med musikartikeln nu, fast det blir nog en krönika. Håller på somna, jag gäspar hela tiden. Det är lite svårt att ta en rökpaus när man börjar gäspa så fort man ska ta ett bloss.
Har idrott sen, teori, föreläsning om.. stress.. eller kost kanske det var. Vet inte, kommer ändå somna i arenan. Det är lite mysigt, sätter man sig längst upp så är det ingen som märker om man somnar till. Ska skriva om när jag var på Gårdsbandsfestivalen i Jönköping förra året, jag orkar inte hålla på skriva fakta om band osv, så då skriver jag hellre något som liknar en krönika.

jpeg/png???

Min blogg är väldigt, väldigt grön. Jag tror jag ska försöka mig på att göra om den, vill ha nåt enkelt med fin enkel bakgrund osv.

Är det någon som vet hur fasiken man sparar skiten som JPEG eller PNG i InDesign? Har prövat allt, orkar inte, måste lära mig, ska skicka in min annons idag. Bajs.


chokladkalender

By the way, varför är chokladbiten nästan alltid lika stor på den 24e luckan som alla andra? Ska man inte få nåt extra på julafton?

önskelista 1.2

So, en liten uppdatering av önskelistan jag skrev innan min födelsedag. Nu inför julen:
1. Pengar
2. En tapir
3. Happiness (Finns det på burk? Glasflaska?)
4. Ännu mer pengar
5. Tv-spel... fungerande Rayman till ps1 </3
6. En till tapir
7. En gris
8. Och så när vi ändå är igång... en myrslok.

Så, spring iväg och leta efter Happiness in a bottle och fånga en tapir åt mig små barn. Tack så mycket. Och förresten så är jag sjukt sugen på julknäcke. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst av det...

bittorrent

Jag har inte alls installerat Bittorrent på skoldatorn....

if you're ever around in the city or the suburbs of this town

Jag tänker inte säga förlåt. Inte förrän du inser vad du själv gjort och ångrar det. Jag tänker fan inte vara trevlig mot dig och försöka få dig glad. Du sårade mig också, nu är det du som tar första steget om du vill bli sams. Du var minst lika elak.


migrän i ögat

Herregud jag suger hårt. Jag gick inte och la mig tidigt. Jag kom inte i tid till BGn, jag pluggade inte arslet av mig i skolan. Precis tvärtemot vad jag hade tänkt.
Oki, jag ska göra en analys av ett debattinlägg som min grupp inte gjorde på lektionen, vi spelade tetris och bubbel... grej istället.

Jag har nog Kronisk Bronkit. Det är en sjukdom som man får av att röka, och ett av symptomen är rökhosta. Jag vet inte hur farlig den är eller ens om den är farlig, men det är den säkert.
Fast det är nog bara mina hypokondriker-sidor som spökar.

"Jag har... jag har, vad heter det... jag har migrän i ögat!"

i can't control myself

Har sovit hos Anna till idag. Det var mysigt, vi såg A Nightmare on Elm Stree 1-5, och för första gången var Anna nykter när jag var full. Jag började såklart grina efter för mycket snack om saker som jag ska skjuta undan. Och när jag väl börjar gråta så kommer det upp så himla mycket annat som jag... mår dåligt över.
Stackars Anna fick ta hand om en full gråtandes Frida i en timme innan jag piggnade till när vi kollade på tredje Nightmare.
Dom var bra faktiskt, och inte alls så läskiga som jag trodde. Ettan var bäst, och trean. Tvåan och femman var inte särskilt bra, femman var så överdriven, höll sig inte på spåret liksom och gick off topic.

Jag missade början av Wallander bara för att jag var ute med Jack, så jag ska se på AA istället... som jag också missade idag.

By the way så tvingade Anna mig att skriva upp allt jag har att göra i skolan innan jul. Haha hon får panik när jag inte har koll på skolan? I alla fall så var det mycket mer än jag trodde, så ikväl går jag och lägger mig tidigt, kommer i tid till BG:n och PLUGGAR ARSLET AV MIG i skolan. Way to go.


Badankor är söta. Jag måste tvätta håret.

chewie

Eftersom tjuvlyssnat-bilden var lite för bred så gör vi såhär...

"Join me, and together we can rule the galaxy as father and son"

Råsundavägen, Stockholm

En regnig och kall morgon. En pappa ~30 står på knä på den grusiga och våta trottoaren och hjälper sin son ~3 att ordna med en bångstyrig gummistövel. Sonen gör underliga ljud.
Sonen: Ooouuumuuuh...
Pappan: Mmm, nu börjar det låta som något.
Sonen (ser lycklig ut): Mooouhmuuuh Muuuh!
Pappan: (skrattar): Nu lät du mer som en svensk lantko, Chewbacca är mer "Ouuuhuuuhuuuh!" (Gör en trovärdig Chewie-imitation)
Sonen: Ouuuhuuuhuuuuuuuuooouuuuuuh!
Pappan (skitglad): Ja! Exakt så! Bra, Jättebra!
Sedan går de mot tunnelbanan hand i hand och ser lika glada ut båda två.


unfinished sweet

Min mamma vägrar åka hemifrån. Jävla kärring. Varför frågar hon ens om jag vill ha fest om hon ändå tänker ställa in det? Det är inte bara själva grejen med festen, det är det att hon inte litar på mig, att det "inte känns bra." Jag har räknat upp vilka som ska komma, och den här gången har jag faktiskt sagt helt ärligt... Jag har planerat i en hel jävla vecka för det här, mamma har lovat mig tusen gånger under veckan att ja, jag ska få ha fest. Men det spelar tydligen ingen roll. Fan alltså?
Nu tänker jag se på film och vara sur resten av dan.

rawr, godis


det är för bra för att kasta bort

Alltså åhhhhhhhh seriöst jag är sjuksjuksjuk. Orkarorkarorkar inte.
Vill prata, sova, bajsa, äta, festa.

Du är fan dum i hela huvudet. Jag lägger in en bild som jag tror Malin tog med min kamera. Jack och Shellby, hans flickvän.


bob

Jossan var här idaaaaaaaag, jag tvingade henne att kolla på Twin Peaks-avsnittet med den läskiga gubben, Bob, i. Jag får seriöst hjärtattack när jag ser den scenen. Haha jag tvingar Jossan att se på konstiga filmer och serier... Sunes Jul, Hellboy, Twin Peaks.
Nu måste jag göra klart powerpointen.. den skulle vara inne i fredags, men tydligen så har knappt halva min klass lämnat in den. Min klass suger och är efterbliven. Är det så svårt att få in en bild i InDesign??? Tydligen.

Nu ska ni få en fin bild på Bob. Seriöst, kolla den blicken, tänk er att det är er säng, lite läskig musik, ett gällt kvinnoskrik och snabnt byte till den scenen. Fy,

aj

Det gör ont i halsen när jag gäspar. Jobbigt, eftersom jag gäspar hela jävla tiden. Jag borde egentligen ligga hemma och sova, men alltså.. jag kan inte missa mer i skolan, jag fick inte ens mitt studiebidrag förra månaden, och jag behöver det. Jag vill sova bort hela resten av året.
Måste bli frisk tills på lördag, så jag har köpt minibananer som jag har i väskan. C-vitaminer, woho.


g/vg

Abo jag  har svenska om 20 minuter, hade samhällsprov nyss, gick åt helvete :):):):) Jag hade inte pluggat något alls, så vad fan kan man förvänta sig. Jag har jobbat mot G-målen hela terminen, men nu fick jag veta att mitt terminsmål är VG. Yay.

pusssssss

Jag har börjat lyssna massa på Dia Psalma igen. Just so you know.

all work and no play makes Ben and Jerry dull boys

Haha har kollat tre avsnitt av Twin Peaks nu. Lite lulligt, men spännande. Woho att jag inte sover kl. 1 en torsdagsnatt. Jag börjar 8.30 imorron/idag. Det suger, för då går min buss fem i åtta och då har jag liksom knappt vaknat. Blö, jag ska upp om typ 5-6 timmar. Men jag är inte trött. har väl "missat sömntåget" som min idrottslärare så gulligt sa.
Och grattis på Elin som fyller 16 idag.
Jag är fortfarande besviken över min egen födelsedag. Sug på den ni.


Jag älskar Bravia-reklamen, fortfarande. Nu ska jag sova... eller först ska jag läsa, godnatt.

sjukling

Sjuklingen i alive. Jag gick upp för ungefär en timme sen, så jag har sovit i mer än 12 timmar. Skönt. Jag sover inte så mycket på vardagarna annars, men det tar jag igen på helgerna osv, då jag oftast sover mer än 12 timmar per natt.
Jag ska nog se på Twin Peaks snart, i alla fall fram tills Will & Grace börjar. Jag vet att ni bryr er.
Jag måste till skolan imorgon, kan inte missa datakunskapen igen. Det går inteinteinte. Har fortfarande inte skickat in Powerpointen som skulle vart klar i fredags. Jag suger hårt. Meneeee liksom jag har inget att skriva på de två sista sidorna.

Blöööööö-


flickan och kråkan


För hon vet det är sant
det som pappa har sagt
finns det liv är det aldrig försent.

gud som haver barnen kär har du någon ull

"Min mamma gör aldrig något fel. Utom när polisen stoppade oss och hon grät och sa att vi hade så bråttom för att vi skulle till barnsjukhuset, fast vi egentligen skulle till Sparlivs och köpa läsk"
Tomas, 9 år

"Barndomsminnen är något man måste dra med hela livet."
Hans, 6 år

"Min mammas mormor levde på dinosauriernas och filosofernas tid. Min mormor är lite yngre. Hon hade aldrig sett en banan innan hon fyllde tjugotre."
Roseanna, 7 år

HAhahah seriöst, fick mormors böcker med barncitat när vi var och fikade ho morbror i söndags. Dom är roliga.

misslyckad

Förlåt, men allt du gör blir fel.

this turqoise and chrome, disaster of a room


Jackie Arklöv <3

sjukling

Jag är typ hej sjukling. Funderar på att vara hemma och sova hela dagen imorron så kanske jag blir frisk tills på lördag. Jag tänker i alla fall festa även om jag är sjuk, om jag så ska smitta hela Haninge.

Ser på That 70's show
"Okej, symptom... Humörsvängningar, ansiktshår... Pappa, jag tror du är i klimakteriet!"

"Nej, jag tänker inte låta klimakteriet få ner mig.. Jag ska inte vara ledsen över att jag inte kan få fler barn, jag har ju Eric. Jag har massor att se fram emot. Som att välja kista..."

Jag måste se på Twin Peaks-avsnitten jag laddade ner förut... Men jag har inte tid. Jag upprepar "pluggapluggaplugga" i huvudet hela kvällarna, men händer det nåt? Icke.


tråkigt

Min blogg är typ världshistoriens tråkigaste, till och med min förra som jag blir suicidal av att läsa var mer intressant. Då kunde jag åtminstone vältra mig i självömkan utan att nästan någon läste det.
Men jag slänger in en bild för att göra det lite mer intressant.

Brian Molko är fetsnygg.

puss

Höhö jag ska göra en annons till textkommunikationen, ska marknadsföra mig själv. Det låter lite som prostitution. Jag ska skriva om att jag antingen vill ha resesällskap eller ska starta kollektiv. Ha-ha-ha.

Jag har rökt sönder min hals för typ 27273749e gången. Det göra så jävla ont, och inte ens te hjälper.


men ett brev var allt hon såg

Min mamma är sjukt nervös inför festen jag ska ha på lördag. Hon förhörde mig på vilka som skulle komma, hon funderade ett tag på att be grannen engagera sig och komma förbi och kolla till. Herregud.

hon sprang så fort att tårarna rann
nu skulle hon berätta för sin man
men ett brev var allt hon såg
från han som i bäcken låg
"det är bäst att du hittar någon annan
det är bäst att du hittar nån som kan
ja det är bättre att du hittar någon annan
jag hoppas att du hittar nån som kan."


Höstmåne <3

öh.

Protokoll i Samhällskunskap </3

det spelar ingen roll

Det spelar ingen roll hur många som säger grattis när dem man bryr sig om glömmer.


Jag är snorig.


RSS 2.0