bara för att

10 favoriter:
Färg: Svart, eller kanske.. blått.
Mat: Hmm, bra fråga. Nånting med fisk kanske, nu när mamma fått mig att sälja en liten del av min själ till laxsushin...
Band: Hm. Placebo, och sen ska jag inte hymla med att Alice Cooper är bäst i världen. Annars är David Bowie jättenice.
Film: Velvet Goldmine! Och så Blow Dry, jag gillar britter.
Bok: Harry Potter. Och så den där om kvinnorna som jobbade i en fabrik. Fri, tror jag den hette.
Sport: Nej tack, jag är lika sportig som ett kylskåp ungefär.
Årstid: Alla. Faktiskt.
Veckodag: Fredagar.
Glassmak: Mmmm, Texas Pecan. Inget fånigt svindyrt Ben&Jerry's inte, jag älskar CarteDor.
Tid på dygnet: Hm. Kväll.

9 för tillfället:
Humör: Seg, ont i ben/höfter.
Smak: Hahah ?
Kläder: Jeans, stickad tröja osv.
Bakgrund: Haha, vad som finns bakom mig? En vägg med vit/grå tapet.
Nagellack: Silvrigt, fast det är nästan helt avskaft nu.
Tid: 21.34
Omgivning: Ett fall för Louise på tv fast ingen tittar.
Irritationsobjekt: Tjejen på TV's röst. Vad fan, hon är femton år och låter som hon rökt i minst 30?

8 första:
Bästa vän: Elin!
Screen name: PjamasFrida! Haft sen sjuan, hahah.
Husdjur: Vovvingen.
Piercing: Öronen
Förälskelse: Hm, jadu. Rikard kanske!
Musik: Aqua!
Bil: Öh
Kyss: Hahahahah gud. Jossan.

7 senaste:
Cigarett
: Länge sen.
Mat: QP Cheesemeny... en bit av himmelriket följde med mig och mamma hem idag.
Dryck: Colaaaa
Biltur: Idag, till och från Handen.
Kyss: Fredrik, igår <3
Spelad låt: Hm. Vet inte, Wicked Game kanske.
TV-program: Mammas pojkar! Helt värdelöst.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Hahah neej
Brutit mot lagen: Ja. Snattat, hihi.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Yes, det är rätt mysigt faktiskt.
Varit med på TV: Nei
Kysst någon du inte känner: Njaaaa kanske

5 nej tack:

Kläder: Tofsar på benen, gud.
Mat: STUVAD VITKÅL! Jag kommer aldrig aldrig att glömma den dagen då mormor tvingade mig att äta en hel tallrik med skiten.
Musik: Såndär superremixad skit som låter som att det är en femårig flicka alternativt kastrerad pojke som sjunger, inte okej.
Dryck: Hum.. Öl ibland, men annars vet jag inte.
Personlighetsdrag: Såna där... hmm.. såna som klagar skiten ur sig utan att göra nåt åt saken, även fast jag är lite sån själv. Och folk som inte kan se sina egna fel, samt skyller ifrån sig på omgivningen (Ibland önskar jag nästan att mina föräldrar läste här)

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Åkte tåg från Fredrik.
Du kan höra just nu: "Coconut up your butt". Ja.
Du inte kan leva utan: Förutom sånt där basic som syre så.. pussar och sånt.
Du gör när du har tråkigt: Sjunger lite för mig själv (Till och med jag själv hatar min sångröst, inte så konstigt att jag inte kan sjunga bland folk), sitter jättelänge på toa, löser korsord (skäms).

3 personer:
Du kan berätta allt för: <3
Du tycker om: Många, även fast hälften bara orkar bry sig när det passar dem.
Du inte gillar: Hahha

2 val:
Kaffe eller te: Båda. Jordgubbste är inte dumt, men kaffe är nästan livsnödvändigt en skoldag.
Vår eller höst: Vår!!!!!!!!!

1 önskan: Att jag skulle gå ut gymnasiet med awesome betyg, få ett jättebra och superroligt jobb som jag tjänar skitbra på, att jag gifter mig eller i alla fall flyttar ihop med världen bästa snubbe och... att jag skulle kunna trolla, lite sådär bibbedibabbedibo. Fast det var mer än en.

ta ingen skit

"Frida. Jag saknar redan våra epica skämt och saker. Ta hand om min farm men ta mer hand om dig själv. Ta ingen skit grynet <3" //Malin, som åkte till Västerås igår och till Turkiet idag.

Em



Från Em Cartoons.

migrän?

Alltså herregud slå mig medvetslös tack. Det här vädret förstör mig, vill inte gå ut, vill inte gå utan halsduk, vill inte röra på mig för då kanske jag börjar frysa. Har en otrolig huvudvärk också, och jag har nästan aldrig ont i huvudet annars. Har i och för sig varken ätit eller druckit något idag förutom lite vatten, ur decilitermåttet eftersom vi inte hade några rena glas, så det kanske inte är så konstigt.
Var i stan igår med Malin, träffade Felipe och sprang sen på Unna vid centralen! Det var sjukt länge sen vi sågs, det var jättekul att träffas. Har bokat henne nu nästa torsdag, så Jossan och Sandra kanske kan höra av sig och säga att ni har ingenting för er på torsdag och följer också med?? Plz.
Måste verkligen fixa något att äta nu, innan jag svimmar av. `



Jack på Torö i somras, pus.


du får inte skylla på praktikanten



Jag älskar ICAs nya praktikant.

aj

Var och såg Flickan som lekte med elden igår med Malin och Fredrik, jättejättebra film.
Kom på en kul grej sen på bussen hem när jag och Fredrik pratade om piercingar och jag kom in på att jag är väldigt rädd för att det ska göra ont.
Första gången jag skulle ta hål i öronen (har för övrigt gjort det två gånger, eftersom de första växte igen). Jag var kanske sju år, och skulle gå med mamma, Elin och hennes mamma. Jag och Elin hade dragit lott innan om vem som skulle ta först eftersom vi var jääättenervösa, och det var jag som fick "turen". Så vi åkte till Handen, och jag fick sätta mig i den väldigt skräckinjagande frisörstolen. Först så liksom klickade det till i "pistolen", och jag tänkte att åh det kändes ju inte ens, men sen så PANG! Och JÄVLAR vad ont jag tyckte att det gjorde, skrek och grinade som ett annat mongo. Jag tog i alla fall i andra örat också och grät som en riktig gris efteråt.
Jag grät så himla mycket att Elin inte vågade ta sina hål efter mig. Sen gick vi till BR och jag fick en liten plastring för fem kronor för att jag varit så himla duktig.
Inte konstigt att jag inte kommit till skott med att ta det där hålet i läppen jag ville ha för över ett år sen.

-

Jag hatar idag.

duktig

Eftersom min svenska/mediekunskapslärare inte var i skolan idag så tog jag tillfället i akt att sova jättelänge och inte gå ut på hela dagen. Jag har varit väldans produktiv idag och igår tycker jag. Har gjort klart tidningsframsidan (Som inte gick att skicka in, vet inte varför?), filmfrågorna till psykologin, svarat på frågorna om dokumentären vi såg på engelskan förra veckan och skrivit hela författarporträttet!
Har dessutom städat hela mitt rum och plockat hela dagen, och till och med dammsugit jätteordentligt! Jag känner mig skitduktig, och imorgon kommer Fredrik <3

Mamma säger att jag kan få "tjäna lite pengar" om jag vill gå ut med hunden. I min familj kör vi med mutor. Det är ju inte direkt som att jag hade sluppit gått ut om jag inte behövt pengar, men ja..


pärlor

Sitter och lyssnar på när Sofia spelar Harry Potter och fången från Azkaban, det finns verkligen inget mer irriterande än deras jävla stön och "Ja! Jättebra! Skynda! AAAHH! Sluta tjafsa! Vi har bråttom! Skynda Harry!" osv (Förutom möjligen Rayman).
Det står massor av snusdosor på mitt skrivbord, fyllda med pärlor. Det ser nästan ut som en godisaffär.


gaycafe

Svenska nu, sitter i arenan och dör av hunger, cola hjälper visst inte så mycket. Försov mig idag, så Malin kom förbi och stressade mig till döds.
Jag var med Malin och Erik och fikade igår eftermiddag. Efter att servitören flirtat med Erik och vi tittat oss runt och hittat flera pride-flaggor, så kom vi på att "det här måste ju vara ett gaycafé". Himla gulligt, dem hade dessutom världens godaste varma choklad. Malin spillde ut hela sin i knät, så hon fick gå runt och lukta kakao/bajs/choklad.

Etsy

Satt hela måndagen när jag kom hem och tittade på fina halsbandshängen på Etsy, nånting som kan få joina eiffeltornet jag har runt halsen nu.
Hittade massa fint, bland annat det här:







Här, här och här, eftersom blogg.se inte vill låta mig göra bilderna till länkar.
Fast nu råkar det vara så att min mamma HATAR, med stora bokstäver, att beställa saker på internet. Lite synd, eftersom jag hittade så mycket fint.

person swap

Den här fick vi se på psykologin för några veckor sen.

tape player

Nu är det såhär att jag är hemma från Fredrikfin, och han har klickat hem världens finaste mp3-spelare åt mig:


hestarna

Lite bilder sådär precis innan sovdags.










segt

Nu har jag fått tillbaka min dator!!! Allt som behövdes var tydligen att den fick torka, så nu är tangenterna alldeles sega av colan.

Har svenska nu, helt värdelöst. Vad har egentligen medeltiden med svenska att göra? Min lärare säger nuuuuuuuheter istället för nyheter, inejektutioner istället för injektioner och "en homosexual", inte en homosexuell.

RSS 2.0