show me you paradise and your carnival of souls

Hemma nu, ovärt. Ville verkligen inte hem.
Har lite ångest för att jag ligger efter så jävla mycket i svenskan, det är deadline på alla restuppgifter i svenskan imorgon och jag har knappt läst halva Kallocain. Hatar boken otroligt mycket, har aldrig läst något så segt och träigt.

marc johns







Älskar dom här bilderna, från Marcjohns.com. Tycker dom är jättemysiga och fina, speciellt den med mustacherna.

estetisk verksamhet

Lektion om sex minuter. Hatar verkligen att ha estetisk verksamhet på fredageftermiddagar, vem vill liksom sitta på en sen två och en halv timmes lektion på en fredageftermiddag när man helst av allt bara vill hem. Eller rättare sagt, till Centralen och ta tåget till Fredrik.
Ligger dessutom efter massor i estetverksamheten, har precis lämnat in stockholmsbilden som skulle vara inne för ungefär två veckor sen. Har inte börjat med konstbilden heller, och den ska in nästa vecka. Woho, lyckat.




rayman

Sitter hemma och failar i Rayman, har fått game over säkert fyra gånger på en timme nu. Men ja, det är svårt. Faktiskt. Gulligt spel, har saknat det lite.

Gissa vad jag gjorde igår då? Fixade VG i matte, go Frida go! Med tanke på att jag fick kämpa med särmatte i grundskolan för att få G så är det här ganska omöjligt. Woho.

onanitävling

Jag vet inte, men jag tycker i alla fall att det låter konstigt.

Här.

five years

Lektion om tre minuter, men det känns inte som att någon har en tanke på att gå på den. Min klass är så otroligt dålig.
Träffade Unna igår, för första gången sen i.. oktober? Det var nice, hon bjöd på glass. Sen hem till Anna och tjoho stanna där så länge som möjligt, för mamma hade massa vänner hemma på middag och då vill man inte vara i närheten.

soul love

Hemma från Fredrik nu, vill inte. Måste plugga jättemycket, har massor att göra.
Imorgon kommer söta Jossan hem från Florida i alla fall.






änglar och demoner

Bio i förrgår och bio igår igen, den här gången såg vi Änglar och demoner, för halva priset woho! Jättebra film, men jag tyckte synd om Camerlengon.


Sitter i skolan nu, så värdelöst att gå upp ur sängen för att ta sig till skolan, gå på en lektion och sen åka hem, men måste man så måste man. Varför ska jag ens gå på en lektion där jag inte vet vad jag ska göra, för att läraren inte tar sig tid att skriva ut papprena jag bad om i måndags? Värdelöst, vill sova. 
Måste komma på ett ämne, ska skriva en förberedelseuppgift till engelska steg 10, och jag kan skriva om ungefär vad jag vill, bara jag skickar in det sen. "Vad jag gjorde i helgen" känns inte som det mest påhittiga man kan skriva om.


fiskisar










coraline


Är hemma igen, Fredrik är ledig den här veckan så han bor hos mig medan jag är i skolan. Vi ska till hans kompis på Lidingö i eftermiddag som ska klippa Fredrik, och sen ska vi på bio, och se Coraline.

Värdelös engelska nu, har ingenting att göra så. Och sen tema i eftermiddag, vill-inte. Blä.

återträff

Ont i halsen, otroligt jättemycket ont i halsen. har druckit massa kaffe och te idag, men te får mig bara att börja svettas massor för att sen komma ut i andra änden efter fem minuter.

Fick brev från min förra skola idag, Kunskapsskolan. Det är tydligen "återträff" för alla förra årets nior den 2 juni klockan halv sju.
"Vad? BG-samlingar, nyhetsdiskussioner, planering i loggboken, ja ni kan ju rutinerna"
Precis samma sak som varje dag sexan till nian. Saknar den skolan jättemycket, även fast den var rätt dålig.

chocolate notebook


Titta vad fin! En anteckningsbok som ser ut som en chokladkaka, ge mig <3
Från http://www.chapnlle.com/

usch

Jag har inte mått såhär dåligt på jag vet inte hur länge, varenda liten cell i min kropp skriker åt mig att det gör ont. Jag kan inte sätta mig på toa utan att få ont i höfterna, jag kan inte blinka eller titta upp utan att mina ögonhålor skriker AJ. Jag kan inte sova normalt när allt gör ont, och då spänner jag mig och sover i konstiga ställningar, och då får jag bara ännu mer ont. Och min hals vet jag inte vad jag ska göra med, det gör ont att gäspa, svälja osv. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt andas utan att det gjorde ont.
Jag hatar mina grannar också, de försökte säkert med flit spränga mitt huvud med sina äckliga borrar, jag kände hur det dunkade i huvudet och usch, även när jag harklar mig hotar min skalle med att explodera.



sjukling

Hemma från skolan idag. Ont i hela kroppen, snorig som satan, ont i huvudet och seg och äcklig. Usch. Anna kom i alla fall hit när hon slutade och tog hand lite om mig, det var nice. Åt nudlar och drack te, nudlar är det enda jag orkar äta när jag är sjuk.
By the way så verkar Comviq hata mig en hel del, det går inte att skicka sms eller ta emot samtal från ungefär halva min telefonbok. Förstår inte, dumma grejer.


fail

Internet har lagt av hemma, funkar bara ibland och jag blir så irriterad. Ännu bättre blir det ju verkligen av att inte ens internet funkar ordentligt i skolan. Alla elever här har en dator, och 99% kan inte plugga utan internet, vad fan fixar ingen skiten för?

I alla fall. Jag har hittat det sötaste man kan tänka sig på Flickr.

Här. Massor av fina små frukter med glada fejs.

mysigt


julbaket



Bäst.

grafisk kommunikaton/foto

Alltså, jag vet inte om jag ska gå foto nästa år, eller om jag ska byta till Grafisk kommunikation istället. För själva anledningen till att jag valde media var ju för att jag ville gå foto, men det känns så satans grått och tråkigt just nu, jag är verkligen inte sugen på att göra alla dumma fotouppgifter jag har nu. Dessutom så verkar min lärare inte bry sig om ifall bilderna är bra, utan det som helt enkelt spelar roll är hur mycket man gjort i photoshop, hur duktig man är i photoshop och ifall man följer instruktionerna. Skit samma om man missar en punkt, så länge det är en snygg bild? Eller?

Visserligen så verkar foto A roligare än det vi gör nu, men ändå. Känns inte alls så kul som jag trodde.
Jag älskar att hålla på i Illustrator och min fotolärare känns så tjatig, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Bajs.

ig


hittade bilden hos nån på Flickr.
Haha jag fick veta igår att jag har ig-varning i idrott, men som min handledare sa så är en ig-varning "ingen katastrof". Ja det var ju bra. Och jag hörde dessutom honom säga imorse att han ska vara pappaledig nån termin nästa år, jag hoppas på första, för jag behöver någon som håller koll på mig och inte bara skiter fullständigt i om jag inte dyker upp på bg-samlingar och ph-samtal. Det är nästan så jag saknar Johanna lite, även fast det känns hemskt att säga det.

Jag sitter på världens segaste lektion här, jag är klar med alla uppgifter och har absolut ingenting här att göra, så jag får helt enkelt sitta här och vänta fram till tjugo i tolv, baara två timmar kvar. Underbart.
Jag saknar Fredrik jättemycket, längtar massor till fredag, när han kommer hit.

hål

Allting du tänker, allting som du vill
allting som du ser, det ska en dag bli mitt.

pure morning

Jag har blivit ännu mer underbart snorig nu, tjoho. Verkligen. Lite surt att jag ens gick upp ur sängen idag, bara för att stanna i tio minuter och sen åka hem. Men imorgon blir det tydligen som vanligt, så jag kommer behöva släpa mig upp imorron också. Jag behöver sova. Börjar få ont i halsen också, vill verkligen inte bli sjuk nu. Det vore ju väldigt snyggt.
Jag fryser som satan också, och det är dåligt väder ute. Jag som hoppades att det skulle vara varmt hela tiden nu ända fram till hösten. Jag vill ha sommar.

Jack på bilden, jättesuddig, men han är faktiskt väldigt söt ibland.


larm

Underbart, släpar sig upp ur sängen och tar sig till skolan för att bara gå hem nästan direkt när man kommer fram, för att larmet har gått i hela Globenområdet sen i fredags. Så jag ska hem och sova nu, eller plugga om jag orkar. Jag hoppar larmet fortsätter hela veckan ut.

RSS 2.0