grisen

Jag fick förresten världens sötaste gris av Fredrik älskling i lördags:


Glömde fixa färgerna på bilden kom jag på nu.. men äsch.


tapiren


sometimes


jättetrött

Sitter hos Fredrik nu och väntar på att han ska komma hem från jobbet, och undrar varför jag har förlorat min förmåga att sova längre än till tio? När jag har möjligheten vill jag passa på att sova bort halva dagen, bara för att det är så otroligt skönt.
Det är sjukt varmt här, och gud vad jag vill sova.

fiffi

Varför inte, liksom.

twitter

Idag fick jag för mig att skaffa Twitter, och jag förstår verkligen ingenting.

natti


station to station

Det känns som att Sverige skämtar med mig, det här är inte sommarlov, snarare... höstlov, känns det som. Visst för att det var rätt varmt idag, men på sommaren ska det vara varmt varje jävla dag, och regna kan det göra på nätterna så man kan sitta ute på balkongen och mysa och lyssna på regnet.
Sitter och äter nudlar nu och fryser jättemycket, varför är det alltid så kallt i den här lägenheten?

Åker i alla fall till Fredrik torsdag/fredag och stannar ett tag. Puss.

word on a wing

Träffade Jossan, Anna och Sandra idag, första gången på jättelänge som alla träffades samtidigt förutom återträffen. Mys.


Jag plockade blommor när vi gick från Djurgårdsplan.


slarv


sommar

Om två timmar har jag sommarlov, puz <3

there's a starman waiting in the sky

Ska gå till bussen om tio minuter, för att ta mig till skolan och göra det seminarie som fixar mitt G i idrott och som dessutom är det absolut sista jag har att göra i skolan, woho! Sen att jag inte kan ett dugg om träningslära behöver man ju inte nämna, men hur svårt kan det vara liksom..

men bara om min älskade väntar

Det finns skönhet i flodens silversånger
det finns skönhet i gryningssolens sken
då ser jag i min älskades ögon
en skönhet större än allt jag vet.

all tid i världen

Idag har jag haft ungefär all tid i världen att göra sånt där som man annars inte gör förutom under extrem tristess. Vika origamifjärilar, till exempel, och vika en Totoro. Allt för att få tiden att gå fram till fredag och skolavslutning, jag har liksom absolut ingenting för mig på dagarna den här veckan, förutom imorgon och på fredag. Var hos mormor idag också, med mamma och Sofia. Fick Hallongrottor (heh) och kanelbullar.


Jag failade ganska ordentligt här, vanligt skrivpapper var inte det bästa att använda, och jag hade dessutom ingen bra kniv så det är väldigt slarvigt gjort.. men den var så himla söt. Det finns massor av såna här söta saker att skriva ut på cubeecraft.com.


Och så den här, gjord från en video jag hittade på youtube.


glitter


Idag pysslade jag med Sofia på kvällen. Fick ihop i alla fall en ask, målade lite på den och klistrafe fast så mycket tjafs och glitterflitter som jag bara kunde. Inte fan är den snygg, men det är kul tycker jag.

Otroligt ful bild såg jag precis.

fjärilshuset







jag vill se ut som du, gå som du, duuu

Är det bara jag som inte kan ladda upp bilder, eller har publishme på nåt sätt blivit lite cp?

terminator salvation

Jag är väldigt dålig på att uppdatera.
I alla fall, var och såg Terminator Salvation med Fredrik i fredags, bra film faktiskt, och jag har inte ens sett alla dom första filmerna. Hade vi inte sett den på bio så hade jag skrikit till flera gånger.
Sen var vi på fjärilshuset igår också. Lite sådär, eftersom jag är livrädd för fjärilar. Äckliga små fladdriga saker. Fick massa fina bilder på Koifiskarna i alla fall, lägger nog upp några sen.

Fredrik har åkt hem nu, och jag ska nog spendera resten av kvällen med att skriva om Jan Vermeer, som har målat tavlan Flicka med pärlörhänge. Jag lyckades ju välja den torraste bilden av den mest torra konstnären jag bara kunde, så det går inte särskilt snabbt framåt eftersom det är sjukt ointressant. Ett och ett halv A4 to go.


gimme danger little stranger

Dålig uppdatering. Sitter i skolan nu, har nyss redovisat konjunkturspelet (som jag för övrigt fick VG på, fan vad bra jag är) och gjort EU/FN-provet, som jag tvivlar på att jag ens får G på, inte den här gången heller. Hade ju bara läst på om konflikterna och kalla kriget osv, ingenting om FN, säkerhetsrådet osv. Kändes surt, eftersom jag kunde allting annat.

Ska i alla fall ta bussen som går 33 till Trålbäken och sen till Handen för att träffa Anna. Kanske tillbaka till skolan sen också, vi får se. Måste ju fota Anna idag till estetuppgiften som ska in imorgon, vet verkligen inte hur jag ska kunna hinna klart. Blir nog klar med texten, men bilden.. nej. Fail.

Imorgon kommer Fredrik hit, puz <3

fint väder tack

Jaha, vart tog det fina vädret vägen? Igår var jag och badade med Anna och idag kan jag inte ens gå utanför dörren utan att bli dyblöt. Om jag kunde skulle jag inte gå ut mer på hela dagen, var nyss ute med hunden och det känns som att det räcker.
Fast jag måste ut sen, tyvärr. Det är återträff för alla förra årets nior ikväll på Kunskapsskolan, så. Ska bli kul.

mr sax's hullaballoo

Jag var och badade med Annapanna i Drevan idag förresten, det var jättenice. Lite kallt, men ja. Jag borde nog köpa nya badkläder, kanske gör det i helgen. Annars får jag använda omaka delar resten av sommaren, vi får se.

i väldig brist på annat







Har ingenting bättre för mig, så. Tre random bilder jag tycker om.
Sen att Jacks ögon är helt tjoho, det pratar vi inte om.

RSS 2.0