snö

Känns lite tomt här. Jag har varit hurtig idag, gått i elljusspåret med Jack i över en timme. På torsdag är det julafton, HÖH.


mina vänner



Härifrån

etsy

Etsy är inte bra för mig, det finns så mycket fint jag skulle vilja ha, om jag bara hade haft råd. Till exempel;

Härifrån.

Nu ska jag försöka ta mig till vårdcentralen, hur nu det kommer gå i det här vädret. Jättekul med snö, men inte inte inte när det blåser såhär mycket.

kladdkaka + många malin

Sitter här tillsammans med en bunt fotouppgifter på cirka 20-30 papper, samt hundra bilder att sortera till olika uppgifter. Jag och Malin var ju då så himlans duktiga att vi fixade nästan alla uppgifter jag har kvar att göra, bara tre bilder kvar nu! Känns naaaaajs. Har suttit hela kvällen i soffan och sett på Rosemary's Baby + lite av tvåan, som inte var så lovande.
Kan ju passa på att berätta att jag nu har lärt mig att ska man värma kladdkaka i mikron, är det cirka 10-20 sekunder som är länge. Inte, INTE, 1½ minut. Jag lovar. En brinnande kakbit, mikro som fräser och en rökfylld lägenhet gjorde inte mammas humör bättre.
 
Jag har i alla fall varit himlans kreativ idag;

mums

Idag är inte den bästa av dagar. Kanske till och med den sämsta. Känner mig ful, ingen att prata med och jag slutar dessutom inte förrän efter fyra.

trav och förlossningskliniken

Ledig dag idag, gick upp vid nio för att gå iväg till mammas jobb för att göra mitt fotoreportage, men det vart det ingenting av. Lysrör = inte okej, plus att chefen inte var världens gladaste.
Sitter i soffan nu och snorar ikapp med Jack som tydligen har blivit förkyld, han nyser hela tiden. Har fyran på i bakgrunden i hopp om att det ska komma något roligt, men inte. Trav nu, och sen Förlossningskliniken. Känns inte helt okej. Pluggar lite till engelskan också som ska redovisas imorrn, håller på med en powerpoint om Irlands kultur osv. Irland är nog världens tråkigaste land, och what's up med deras mat som ser helt otroligt osmakligt ut? Irish stew och Coddle (svenska?) är nog något av det äckligaste jag någonsin har sett. Funderar på att slänga in en bild av kommissariens gulliga assistent i Midsomer Murders som ju är irländsk, men det känns lite dumt.
Efter två kommer Jossan hit i alla fall, mys.
Tog fina bilder på Malin igår i Gamla Stan förresten. Älskar färgerna på hennes skor, lite besviken på min kamera bara som inte verkar vilja ta bilder med slutartiderna jag ställer in, = allt blir suddigt. En bild på Jack med grädde på nosen också.






önskelista?

Det känns som att alla håller på och skriver önskelistor just nu, jag kanske också borde göra det? Men jag önskar mig inte så mycket, förutom Harry Potter 6 på dvd plus en fin BH härifrån. Synd bara att dom allihopa är smärtsamt dyra.
Jag ska i allafall in till stan med Jossan imorgon (som precis kommit hem från Skåne tjoho!!), för att köpa julklappar åt henne, Malin och Fredrik. Bajs, borde jag kanske köpa något åt mamma också? Problemet är bara det att hon har ingen personlighet och önskar sig ingenting. Får se vad jag hittar i alla fall, jag är ju dessutom en fattig student så jag har inte så mycket krav på mig.. hoppas jag.

knäppt

Okej. Jag är hemma nu, klockan är lite lite för mycket eftersom det är måndag imorgon, jag är rädd för ungen utan ansikte, inte ett dugg trött och kommer inte kunna sova. Jag har en konstig magkänsla, typ som när Dexter precis mördat någon och inte är säker på att kroppen är ordentligt gömd, eller när man har ljugit om något och är rädd att man kanske har försagt sig eller råkat ljuga så mycket att det inte längre är trovärdigt. Det känns som att den här kvällen saknar något, men det går nog över tills imorgon.

Fever Ray

Jag var ju förresten på Fever Ray på Cirkus med Fredrik igår!! Jättefint och bra var det, men jag fick tyvärr bara sådär småbajsiga bilder;




lovelovelove


Jag köpte nya skor igår, och olala vad fina dom är, mina nya älsklingar. Jag köper nästan aldrig skor och använder nästan aldrig högklackat, men jag ville ha ett par som inte gav mig skogshuggar-looken. Men herregud vad ont jag har i fötterna, välkomna till mina fötter, alla jättemysiga förhårdnader.
Var i alla fall på Barcelona Tapas Bar idag med Malin, och gud vilken god mat!!! Tack till Frankeponken som betalade och tack till Malin som var bra sällskap <3

RSS 2.0