kallt


Var hos mormor och städade igår, fick pengar och mötte Malin i Handen. Köpte lite fina tröjor, har inte handlat kläder på hur länge som helst känns det som.
Sitter fortfarande på gamla datorn, eftersom supporten antagligen fortfarande inte börjat med min. Kul.
Kallt som satan här också, eftersom hyresvärden gulligt nog inte har satt på värmen i huset än. Sover i mysbyxor, t-shirt och strumpor, ibland tjocktröja, på nätterna. Hur värdelöst är inte det? Kan inte ens vända mig i sängen utan att mötas av en skitkall kudde och lakan som får hela mig att dra ihop mig som en frusen snopp.

hest



En bild från i torsdags, när Malin följde med till pappa. Har inte fått tillbaka min dator än så kan inte redigera bilderna eller nånting, så ursäkta allt det vita däruppe..
Lämnade in datorn i onsdags förra veckan, och när jag frågade om den igår så säger han att han inte har börjat med den!? Herregud.

rip min dator

Idag dog min bäbis, min dator. Jag råkade spilla ett glas cola över den, och nu är den död, poff pang. Ska till supporten imorrn och se vad han säger, så nu får jag sitta på den gamla tills vidare.
Rip <3

placebo

Fotolektion nu. Kom hem från Fredrik igår, får spasmer av att åka tåg. Vem fan går omkring barfota fram och tillbaka till Bistron på tåget, hur äckligt är inte det? Blä.
Fredrik älskling har bokat biljetter till Placebo i november, den 13e på annexet i Stockholm <3

 


fis

Jättetråkig dag, verkligen. Har pluggat som ett as hela dagen, orkar inte mer nu. Kanske tar med mig datorn till Fredrik i helgen, om jag orkar. Träffade i alla fall Jossan igår, det var trevligt. Vi skulle ha åkt till Torvalla och simmat, men ja.. Vi gick på McDonalds istället. Var på bibblan också, och lånade en bok till engelskan. Den verkar jättetråkig, men vad gör man inte. Gick hem till en kompis till Jossan en stund också, Albin. Der var kul, och sen missade vi bussen hem, duktigt.


neonsnopparna


kingsley

Rädda kissen!

jag är väldigt konstruktiv när jag kritiserar

JAG HATAR BONNIERS HEMSIDA. Kan inte ens ett så stort företag som Bonnier skaffa sig en hemsida som går att navigera på och inte får besökarna att få krupp för att deras "vår historia"-bildspel är helt värdelöst?
Värdelös mediekunskapsuppgift.

Tillägg: Jag hatar Schibstedt mer. Under "Om oss" står det ungefär "Vi ger ut böcker". Ja det hjälpte ju mycket. en riktig wow-upplevelse.

ledig dag

Det var jättefint och somrigt på balkongen idag när jag vaknade, så jag tog lite bilder. Jag har äntligen lärt mig om bländaröppningar och hur i helvete man ställer in sånt. //stolt




foto a

Jag har en fuldag idag, en av många. Har hål i både tröja och byxor, fint. Råkade dessutom sätta mig på en dyblöt bänk utanför skolan, så jag har en himla fin fläck i rumpan också.

Två inlämningsuppgifter tills på fredag: Reflektionslogg till psykologin, har inte börjat, samt ett författarporträtt till svenskan. Har inte riktigt fattat den uppgiften, förstår liksom inte. Den har jag inte heller börjat med, duktigt. Måste låna en bok till engelskan också, men de enda böcker på engelska som finns på biblioteket i Handen är ju vardelösa tantböcker, och det lockar inte mig nåt särskilt. Jag vill köpa en, men har inga pengar, så jag vet inte hur jag ska göra. Har inte ens skickat in artikeln än, jättedåligt. Malin var ju gullig och hjälpte mig massor med den, men jag har liksom inte kommit till skott med att ta den jävla bilden som måste vara med.. Hum.
Foto nu, 2½ timmes lektion känns inte så lockande en måndagsmorgon, speciellt inte när mer än halva lektionen går åt till att bara vänta på att få skriva ut min jääättefina framsida till mappen. Uscha. Glömde kameran hemma också, så jag kan inte ens ta bilderna vi fick som uppgift idag. Vi har i och för sig två veckor på oss, men det vore ju lite nice att få nånting gjort ibland. Jag är så himla bra på att stapla grejer på hög och skjuta undan till sista dagen.

Bjuder på en ungefär två år gammal bild från när jag var liten och emo, och dessutom showar off mitt underbett helt otroligt.


gammalt

Jättegamla bilder på mig och Jossan, när vi sitter vid Sköndals centrum och äter chokladbollar. Jättesnyggt.



-

Idag är jag arg.

ingen sockersöt barndom



tjuvlyssnat.

nöffnöff

Har Mediekunskap nu med obehagliga finsktanten. Mediekunskap och svenska med henne är ungefär lika intressant som blomkålen mamma kokade igår, som dessutom fick det att lukta gammal rumpa eller blöja i hela lägenheten. Herregud.


RSS 2.0