trav och förlossningskliniken

Ledig dag idag, gick upp vid nio för att gå iväg till mammas jobb för att göra mitt fotoreportage, men det vart det ingenting av. Lysrör = inte okej, plus att chefen inte var världens gladaste.
Sitter i soffan nu och snorar ikapp med Jack som tydligen har blivit förkyld, han nyser hela tiden. Har fyran på i bakgrunden i hopp om att det ska komma något roligt, men inte. Trav nu, och sen Förlossningskliniken. Känns inte helt okej. Pluggar lite till engelskan också som ska redovisas imorrn, håller på med en powerpoint om Irlands kultur osv. Irland är nog världens tråkigaste land, och what's up med deras mat som ser helt otroligt osmakligt ut? Irish stew och Coddle (svenska?) är nog något av det äckligaste jag någonsin har sett. Funderar på att slänga in en bild av kommissariens gulliga assistent i Midsomer Murders som ju är irländsk, men det känns lite dumt.
Efter två kommer Jossan hit i alla fall, mys.
Tog fina bilder på Malin igår i Gamla Stan förresten. Älskar färgerna på hennes skor, lite besviken på min kamera bara som inte verkar vilja ta bilder med slutartiderna jag ställer in, = allt blir suddigt. En bild på Jack med grädde på nosen också.






kommentarer

Ordbajsa här:

Namn:
Hej gullet, kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här kan du skrika och gorma bäst du vill: